Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tehetnék az ellen, hogy a...

Mit tehetnék az ellen, hogy a szomszéd mindenbe beleavatkozik?

Figyelt kérdés

Bárki jön hozzánk, és az udvaron beszélünk (mert idegeneket természetesen nem engedek be a lakásba), a szomszéd egyből kijön, rátapad a kerítésre, és hallgatja, mit beszélünk.

Ha valamilyen szaki jön munkamegbeszélésre, ha neki ismerős, képes felkeresni, és megkérdezni, mit csináltatok.

A kerítés közelében levő munkát már három szaki otthagyta a szomszéd kárálása miatt. Mit tehetnék?

#szomszéd #Betegesen kíváncsi
okt. 18. 06:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Úgy ahogy te. Állandóan itt lógsz.
okt. 18. 15:51
 12/14 anonim ***** válasza:

rátapad a kerítésre, és hallgatja, mit beszélünk.

Ekkor szoktam szidni. Már megint itt hallgatózik ez a semmirekellő

Nincsen ennek semmi dolga blablabla

Kerítéses munka? Patasztság, de fingani kell. Én elfingottam a közelből a szomszêdot.

Megkérdi mit csináltatok?

Gyereket, legközelebb áthívlak hogy tartsd felettünk a gyertyát

Még így is 2 évbe telt lekoptatnom a szomszédot 😂

okt. 18. 19:13
 13/14 anonim ***** válasza:
Levegőnek kell nézni, azt nem szeretik az ilyenek. Az enyém is hasonló. Volt, hogy halkan hozzám szólt, nem reagáltam, utána rám ordított, arra sem és otthagytam. Igaz, néha mikor nem jókedvemben talált meg, leugattam a fejét. Volt, hogy elkezdett okoskodni és közben hagytam ott. De nem változik, folytatja ugyanott, ahol abbahagyta. Menthetetlen a faszi!
okt. 18. 20:13
 14/14 anonim ***** válasza:
A szakiknak meg kell mondani, hogy ne figyeljenek rá, mert bolond. Ne olyan viráglelkű szakít hívj, aki egy vén paraszt ugatásától összefos.sa magát. Ha jön hallgatózni, és te a kertben beszélgetsz, húzd távolabb az illetőt a kerítéstől, beszélj halkan. Az idegesíteni fogja, ha nem hallja.
okt. 19. 12:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!