Az mit jelent ha a szomszéd srác azt mondta hogy nem őriztünk tyúkot együtt?
23 éves és új szomszéd.
Csak annyit kérdeztem tőle hogy megtudod mondani hány óra van?
Nem tudom mi van ebben.
27/f
Szerintem azt jelentette hogy nem tudja mennyi az idő.
Mivel a kakas hajnalban szinte mindig egy adott időpontban kezd el kukorékolni, de mivel nem őriztétek a tyúkokat közösen, nem hallottátok hogy mikor kukorékolt a kakas, így az időt sem tudjátok.. :D :D
Legalább is én erre tippelnék.. :D
Igen nekem is ez jutott először eszembe #7
De ha így is van, akkor egy gyökér. Manapság mindenki egy általános élethelyzetben tegeződik 20-40 között.
Igen és alapvetően idősebbek szokták mondani a fiataloknak. Amúgy én tyúkkal sosem hallottam még, csak libával.
És nem csak így szokták még mondani.
Például:
"Nem ittuk meg még a pálinkát"
Ha valóban arra gondolt hogy miért tegezted, akkor tényleg egy gyökér és fogalma sincs az illemről.
Egyrészt: ha valaki letegez az azt jelenti hogy nyugodtan vissza tegezheted, ezzel automatikusan megadta a jogot arra, hogy tegezd.
Másrészt: kortól, beosztástól függetlenül mindig a nő kezdeményezheti a tegezést. Ha te letegezted örülnie kellene neki és nyugodtan vissza tegezhet.
Ezek alapvető illemek.
Amíg valaki fiatal felnőtt, addig probléma lehet a visszategezéssel. Én 28 évesen sem merek mindenkit vissza tegezni bár tényleg csak azokat nem akik nagyon öregesek! Alapvetően 50-ig visszategezek mindenkit ha nem túl öreges de még akár 60-og is ha fiatalos. Ha nem tetszik az illetőnek (volt rá példa) akkor magázzon ő is engem. Ennyi.
De ha nem erre gondolt a szomszédod, akkor passzolok. Nem tudom mi másra gondolhatott akkor.
Kicsit félre értettem bocsi, azt hittem hogy nő vagy amikor azt írtam, hogy
"Másrészt: kortól, beosztástól függetlenül mindig a nő kezdeményezheti a tegezést. Ha te letegezted örülnie kellene neki és nyugodtan vissza tegezhet."
Bár ott van a kérdésedben, hogy "27/F", ez valahogy elkerülte elöször a figyelmem.
Ettől még igazam van, mindig a nő kezdeményezi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!