Egy gyerekre rászólnátok?
1. És mit mondtál volna? Menj innen ez az én helyem?
2. Oké de nem 60 evvel ezelőtt van, uram
Hozzánk átbújt az udvarba a rossz kerítésen a szomszéd látogatóban lévő rokongyereke és elkezdett játszani a lányom játékaival. Simán visszazavartam, hogy anya nem örülne, ha átmennél idegenekhez.
Nekem is van gyerekem, de másét kifejezetten nem tolerálom, főleg idegent és főleg a portámon, ahol semmi keresnivalója.
(Mielőtt belekötnétek, a szomszéd miatt rossz a kerítés, nem a mi oldalunké.)
Hirtelenjében biztos, hogy odamennék hozzá megkérdezni, hogy mi van, szívem, miért itt ülsz, hol vannak a szüleid? Akkor hátha elmondja, mi a helyzet.
Ha csak úgy szórakozásból ül ott, esetleg rendszeressé válna ez, rászólnék, hogy a szülei keresni fogják, és ő nem itt lakik, menjen haza. Sőt meg is fognám a kezét, hogy gyere, most hazamegyünk a saját szüleidhez. Ezután a szülőnek is szólnék, hogy ne hagyja egyedül átkószálni a gyerekét, mert te nem tudsz/nem szeretnél felelősséget vállalni érte, és nincs időd folyton átkísérgetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!