Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Pécs vagy Győr?

Pécs vagy Győr?

Figyelt kérdés

Melyik várost kedvelitek jobban?

És miért?

okt. 4. 10:27
1 2 3
 21/23 Mansour ***** válasza:
37%

Ez egyetlen ember szubjektív véleménye. Ő valamiért megutálta Pécset, biztos van oka, de szerintem túlságosan belelovalta magát ebbe, és már nem reálisan látja a dolgokat. Hányás a pláza, miért? Semmiben nem különbözik más városok hasonló méretű plázájától. Közlekedés egy katasztrófa? Igaz, nem éltem még Pécsen, de amikor ott voltam, mindig gyorsan eljutottam bárhonnan bárhova. A Citrom utca és a Kossuth tér tényleg jó helyek, de a szűkebb belváros többi része is ugyanolyan jó.

Én minden tekintetben jobbnak tartom Pécset a saját városomnál, még az is megfordult a fejemben, hogy majd oda költözöm. Szóval örülök, hogy a haverod elköltözik onnan, legalább felszabadul egy lakás.

dec. 7. 13:47
 22/23 anonim ***** válasza:
0%
Nem tudom, nekem fura, hogy minden fenntartás és kritika nélkül átveszed a haverok véleményét, és csak azt visszhangzod, amit ő mond, miközben személyes tapasztalatod nincs is. Pécs fikázásán kívül amúgy mi célja van ennek a kérdésnek?
dec. 7. 23:44
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező véleményem szerint elég nyersen fogalmazott azt lehet hogy nem kellett volna de azért volt benne igazság lássuk be.

Hogy mi állhat a háttérben hogy ilyen véleménnyel van róla az nem a mi dolgunk én úgy gondolom.

Viszont ha a kérdésből kiindulva Győrrel kéne összehasonlítani hát sajnos fasorban nincs mellette..

Hozzá képest Győr egy fejlődőbb fiatalosabb dinamikusabb város tehát egyértelműen jobb lehetőségeket kínál.

Pécs véleményem szerint vegyes.

Konkrét tényeket mondjak.

Közbiztonság az so so vannak olyan utcák amiket ajánlott elkerülni de összességében nem gáz de ebbe most nem mennék bele mert vannak azért bajok. Közlekedés se vészes azért és az egyetemük szintén elég jó viszont a munka....Maga a város szép nagyon és van egy hangulata de cseszhetjük ha nincs munka. Vagy ha mégis akkor köbö 'haljál éhen'.

Nem lehetetlen munkát találni nem arról van szó de nem a lehetőségek városa ezt alá kell írni.

Oké most a BAT tervez létrehozni elvileg több száz munkahelyet de ezt majd meglátjuk. Talán adhat reménykedésre okot ám nem élem bele magam.

Látott szebb napokat és az biztos igaz hogy a fénykorát nem most éli az az idő elmúlt ezt kár tagadni.

Sokkal többet kilehetne belőle hozni mint ahol tart és sajnálatos ez a helyzet de jelen pillanatban egy süllyedő hajó.

Aki teheti inkább máshová megy boldogulni mert mint mondtam munka megközelítés szemszögből nézve kriminális.

A prideot viszont nem hoznám fel de az biztos igaz hogy lennének attól égetőbb dolgok.

Bocsánat ha kicsit hosszúra sikeredett.

Száz szónak is egy a vége.

Kirándulás vagy túrázás miatt ideális hely érdemes ellátogatni több napra mert nagyon szép környezetben található de aki ott boldogulni akar.. az gondolja meg többször hogy mire adja a fejét.

Hátha egyszer változik ez az egész de erre jelenleg nagyon kevés esélyt látok.

dec. 8. 05:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!