Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Győrben mi a legdurvább környék?

Győrben mi a legdurvább környék?

Figyelt kérdés
Nem a kossuth utcara gondoltam

2023. dec. 14. 16:59
 1/7 anonim ***** válasza:
86%
Bán Aladár, vasútállomás környéke, meg szerda péntek szombat este lapos környéke ( laposon pedig a biztonsági őrök gyepálják a vendégeket)
2023. dec. 14. 19:00
 2/7 anonim ***** válasza:
33%

Igazából nincsenek ilyen környékek Győrben, van pár olyan hely ahol nem látnak szívesen, estleg csúnyán néznek rád, vagy valamit beszólnak, de abban biztos vagyok, hogy sehol nem fognak bántani!

Bán Aladár, nem egy kellemeshely, de éppen és egészségesen fogsz onnan kikerülni. Emberek könnyőrgöm ezt nem Amerika!

Bahnhof Győr Lapos Tanszék.

Ez a része, kisrészben igaz. Az utóbbi években nagyon megnőtek a feljelentések, a laposnál. De ettől eltekintve nyitva van, ott dolgoztam kidobóként egy ideig, és én nem tapasztaltam ilyeneket. Ha van is probléma, akkor az a drogosokkal, és az alkoholistákkal van!

Alaptalan ostoba vádak, hogy Győr veszélyes lenne!

Menjetek el az ország keleti részébe, ott vannak olyan helyek ahová még fényes nappal sem egy életbiztosítás kimenni.

2023. dec. 16. 21:56
 3/7 anonim ***** válasza:
61%
Első vagyok, Köztelek utca lemaradt, ott még nappal sem szívesen sétálok.
2023. dec. 17. 12:19
 4/7 anonim ***** válasza:
75%

"ott dolgoztam kidobóként egy ideig, "

Akkor biztos tudod a választ hogy laposon kidobók miért űznek sportot a normális józan vendégek megveréséből? Láttam hogy este 9kor jött be egy fiú és minden ok nélkül kapott egy öklöst a gyomorba a bejáratnál.

2023. dec. 17. 12:23
 5/7 anonim ***** válasza:
0%

2-es vagyok.

Láttam hogy este 9kor jött be egy fiú és minden ok nélkül kapott egy öklöst a gyomorba a bejáratnál.

Ilyenről én nem tudok, a kidobókat bizonyos időközönként leszokták cserélni, ha túl sok panasz érkezik rájuk. A komolyabb problémák a drogosok és az alkoholistákkal van, vagy ha egy férfi rámozdul egy olyan csajra, aki aszt nem akarja. Ilyen esetekben néha erőszakot kell alkalmazni, nem szoktunk agyonverni senkit, csak hátra fordítjuk a kezét a problémás illetőnek, és kivezetjük a szórakozóhelyről.

Nem láttok rá semmilyen esélyt, hogy valakik sportból ütnének embereket. Ez egy elég komoly vád! Láttad, akkor miért nem hívtad a rendőrséget?

Mellékesen elárulom, hogy vannak a Laposnál sokkal problémássabb szórakozóhelyek Győrben.

2023. dec. 17. 13:24
 6/7 anonim ***** válasza:
35%
Sziget, Kossuth utca.
2023. dec. 18. 19:24
 7/7 anonim ***** válasza:
46%
miért a kossuth utca az mit tud?
2023. dec. 20. 00:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!