Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fájdalom nélkül nem tudom...

Fájdalom nélkül nem tudom jobbra fordítani a nyakam, ez csak elalvás?

Figyelt kérdés
Egyszerűen nem megy, hogy teljes erőből jobbra fordítsam a nyakamat. Olyan, mintha ropatni szeretne, de nem tudom egyszerűen. Mert már olyan fájdalommal jár az egész, hogy nem merem. De tényleg. Nem aludtam autóba, hogy kiváltsa az egészet. Szóval tényleg nem tudom mi okozhatja. Jó, néhány hónappal ezelőtt elkezdtem a nyakamat ropogtatni, de nem gondolom, hogy ez állna a háttérbe.

2019. nov. 7. 02:13
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha ébredésnél már fájt, akkor valószínűleg igen, elaludtad.

Viszont, ha egyszercsak úgy el kezdett fájni, akkor passz, nem tudom.

2019. nov. 7. 03:00
 2/4 Varga Péte4 ***** válasza:
100%
Nekem volt ilyen, sőt visszatérően többször is -huszonéves koromban. Minden esetben hetekig tartott, keserves volt autózáskor jobbra nézni. Elmúlt, soha többet nem jött elő. Hogy mi okozta, nem tudom. F/69
2019. nov. 7. 06:54
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Nem szabad ropogtatni, végezz naponta óvatos nyaktornát, neten találsz jókat, és kenegesd hüsitő lóbalzsammal, masszírozd be naponta kétszer.

Ha nem javul 1-2 hét alatt, akkor menj orvoshoz.

2019. nov. 7. 07:49
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Huzatot kaphattál, az tud ilyet okozni. Kenegesd izomlazítóval, masszírozd, vagy masszíroztasd meg valakivel.
2019. nov. 7. 07:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!