Győr miért ilyen putri?
Figyelt kérdés
Ennyi rosszarcú, fura szerzetet még pesten sem látni ilyen koncentráltan. Aki normális lenne annak meg az arckifejezése visz le az életről. Emlékezetemben a hanyatló nyugat magyarország ékköve volt, mi történt?2024. ápr. 19. 17:57
1/7 anonim válasza:
Nem lehet, hogy mindenki átmenekült Ausztriába, aki tudott?
2/7 anonim válasza:
Mert teli van a város keletről idevándoroltakkal.
3/7 A kérdező kommentje:
Szóval ezért normálisabbak a keleti városok, minden idióta győrbe ment, köszi az infót, én is egy idióta vagyok😅
2024. ápr. 19. 19:26
4/7 anonim válasza:
Meg akinek van esze külvárosban, környező falvakban vesz házat. Győr tényleg egy putri, de az elhelyezkedése, munkalehetőség a közelben jó. Mi Győr mellett élünk.
5/7 A kérdező kommentje:
Fiatalként azért még nem a külváros a célzott közegem, de nyilván egy külvárosban zöldkörnyezetben minden jobb:)
2024. ápr. 20. 16:09
6/7 anonim válasza:
Én győri vagyok 40 éve és eszméletlen sok a barom itt. Sok a bunkó, egoista, buta félszerzet. Nekem kész felüdülés felmenni Budapestre autóval, ezerszer normálisabbak a közlekedők Győrhöz képest.
7/7 A kérdező kommentje:
Jah, a közlekedés eszembe sem jutott, belvárosban lehet kicsit jobban tolom, mint lehetne(🙃), de a seggemben vannak folyton és elnézést, ha le szeretnék kanyarodni, vagy egy körforgalomba nem annak van elsőbbsége, aki nagyobb gázzal érkezik "bele"😅
2024. ápr. 21. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!