Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Pécs vagy Győr?

Pécs vagy Győr?

Figyelt kérdés

Melyik várost kedvelitek jobban?

És miért?

okt. 4. 10:27
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
62%

Győr sokkal nyugatiasabb mint pécs. Pécs egy balkáni putri, katasztrófa utakkal, nulla fejlesztéssel, idióta polgármesterrel. Csak kis szemléltető: az orvosira járok, és felújítás címszó alatt zajlik a kert rekonstrukciója (bezzeg a szakadt épületekkel semmit nem kezdenek, szégyen), és emiatt a zebra le van zárva, így a forgalmas szigeti úton lehet csak átkelni, és ez már pár hónapja zajlik.. a vezetésnek eszébe nem jutott egy zebrát tenni oda, vagy valami lehetőséget az átjutásra.. és mindezt úgy hogy több ezer külföldi jár erre a szakra, és az országban ezenkívül 3 orvosi van… ez jól jellemzi a várost, igazi balkán, balkáni emberekkel.. (de azért pride az kell)

győr ezzel szemben nyugat, jó közbiztonság, tele lehetőséggel, és folyamatos fejlődéssel.

Tudom, mert ott nőttem fel. Megyek is vissza amint végeztem az egyetemen az biztos..

nov. 26. 12:17
 12/23 A kérdező kommentje:

Utolsó én mostanában egyre több embertől hallom, hogy Pécs egy hányadék hely lett.

Komolyabb fejlesztések nem történtek, nagyon elmaradott hely lehet.

Él ott egy kedves barátom, aki szó szerint depressziós attól a helytől és alig várja, hogy végre megszabaduljon onnan.

Kb. ugyanezeket mondta nekem, mint amiket te.

nov. 28. 11:31
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem csodálom a depressziót, egy gané hely.

És elméletileg a jobb környéken lakok, uránvárosban, ami annyiban merül ki hogy nincs annyi c type, de egy posztkomcsi mocsok ugyanúgy. Győrben kb Gyárváros hasonló, bár sok értelemben az még jobb is.

nov. 28. 21:51
 14/23 anonim ***** válasza:
24%
#13 Mondjuk uránváros nem tudom, mióta számít jobb környéknek. Jobb környékek a belváros bizonyos részei meg a Mecsekoldal például
nov. 28. 22:40
 15/23 A kérdező kommentje:

#12 Ő úgy hívja, hogy Pöcs Pécs, Baranya fekete báránya.

Nem tudok róla, hogy ennyire utálna még egy ilyen helyet, mint azt.

Családjával él ott, de belátható időn belül amint lesz lehetőségük megpattannak onnan, mert ezt már nem bírják.

Emberek többségét inkább nem jellemzi, de elég bunkók, közlekedés egyáltalán nem jó, sőt a szavaiból ítélve katasztrófa.

Kultúra városa? A pride a kultúra?

B**i városnak szokta még hívni, de nem csodálom ezek után.

Arra viszont van eszük, hogy 6 órában alig 100 ezerért dolgoztatják, úgyhogy van végzettsége, tanult emberről van szó, ehhez képest azt mondták neki, hogy nincs jobb!

Én még ilyet nem hallottam... Még nem voltam ott soha, de azt mondta örüljek neki, semmit nem veszítettem, igazi moslék hely.

Mondtam neki, mert szoktam vele beszélni kész csoda, hogy nem kaptál még agyvérzést.

Azt mondta nem sokon múlik, ki van idegileg..

nov. 29. 07:42
 16/23 A kérdező kommentje:
12 helyett 13.
nov. 29. 07:43
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Ingatlanárak tekintetében mindenképpen “jobb” hely. Éltem a belvárosban is, de nem tudnék olyan dolgot mondani amiben jobb lenne, egy kategória.. ugyanúgy putri az a rész is csak kicsit máshogy putri.

Persze ha belváros alatt nem csak a SZIT-et és Széchényi tér közvetlen környékét értjük..

nov. 29. 07:52
 18/23 A kérdező kommentje:

Ő az egészet egy nagy lepratelepnek hívja. A plázát egy hányásnak nevezi.

Azt mondta van olyan utca ott, hogy Citrom utca és a Kossuth tér, azokat kedveli és akkor még sokat mondott, de a többit egyáltalán nem.

Már szó szerint számolja vissza a napokat, hogy mikor szabadul meg onnan.

dec. 1. 00:10
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
Kérdezi, azért ez így elég egyoldalú. Nyilván elég sok probléma van a várossal, de ez a "mindenegynagyszar" nem túl árnyalt.
dec. 1. 23:26
 20/23 A kérdező kommentje:

Ezt a haveromnak mondd. Ő teljesen másképp látja.

Jövőre tavasszal, vagy legkésőbb nyár elején költöznek onnan, amint lehet és a soha viszontnemlátásra.

Ellenségeinek nem kívánja.

dec. 7. 13:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!