Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Kerti wc (pottyantós wc)...

Kerti wc (pottyantós wc) használata napjainkban? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Van egy külterületi telkünk, (gyümölcs fákkal) rendszeresen járunk ki a szükséges munkákat elvégezni, ami általában több órás vagy egész napos feladat is lehet. Ilyenkor általában ismerősök, szomszédok jönnek segíteni. A telken természetesen csak kinti wc van. Ilyenkor mi nők oda járunk pisilni, a pasik leginkább hátul a kerítésnél vagy valamelyik fa tövében intézik, persze nekik egyszerűbb. :) De a nők között is vannak akik inkább leguggolnak valahol ahol van takarás és ott pisilnek. Ti ilyen helyzetben melyiket választanátok inkább?

szept. 11. 15:55
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
66%
nekünk a kertes házunknál van ilyen kerti wc, és bizony olyan átmenő forgalom van benne napközben, járkál mindenféle zömmögi össze-vissza hogy én még pasiként is csak a végső esetben ülnék rá ha nagydolog kényszerít... nem tudom nőknél a pisilős rész mennyire macerásabb, de ilyen szempontból érthető
szept. 11. 21:10
 12/26 anonim ***** válasza:
81%
Nekem egyik sem okoz/na problémát.
szept. 12. 15:05
 13/26 anonim válasza:
51%
Én is inkább a susnyásba mennék pisilni. Milyen jó a pasiknak hogy ők csak előveszik a kukacot és kész. :)
szept. 12. 17:17
 14/26 anonim válasza:
34%
Irígylem ilyenkor a pasikat. :)
szept. 13. 10:03
 15/26 anonim ***** válasza:
50%
A toi toi jobb talán egy fesztiválon? ☺
szept. 14. 18:11
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Van egy hobbink és ott ilyen van.

Semmi gondom nincs vele,meg a család többi tagjának férfiak,nők egyaránt sem.

Kényelmesebb mint guggolni.

szept. 15. 03:39
 17/26 anonim ***** válasza:
Én nem tudok rendesen bokorban, lepisilem a lábam. Leginkább a pottyantós állapota határozná meg, hogy használnám-e. Dédmamámnál volt még potyis. Állandóan meszelte a falát, hypózta a deszkáját és klórmeszet öntött a belsejébe. Kulturáltan nézett ki. De láttam már rémes állapotút is, koszosat, büdöset. Na oda nem.
szept. 15. 12:51
 18/26 anonim ***** válasza:
0%

Én nem értem ezzel hogy lehetnek ennyien kibékülve

A legdurvább mélyszegénység egyik jele

Komolyan ki vagytok békülve azzal hogy olyan szaga van annak a pottyantós borzalomnak mint semmi másnak és el kell menni a kert végébe minden alkalommal ahelyett hogy mennél 3 métert a tiszta normális WC-hez, amit csak lehuzol?!?

Amikor hajnali kettőkor ki kell menni pisilni, akkor mit csinálsz?

Az ágy alatt van egy lavór, vagy mi?

Hogy lehetett így egyáltalán élni

Kiskoromban nem is emlékszem hogy mit csináltam amikor az egyik szülőm kényszerített hogy maradjak a csutka csóró nagyszüleimnél.

Fixen ki kellett oda mennem párszor, de szerintem az elmém kizárja hogy blokkolja a traumát…..

Ha valaki megtudná most a felnőtt életemben hogy hogy éltek a nagyszüleim kb inkább eret vágnék magamon minthogy elmondjam.

Undorító, szégyen

szept. 15. 13:31
 19/26 anonim ***** válasza:
100%

80 ezer évig gödörbe xartunk! Én se örülök ha oda kell járnom de ez van.

Nagyanyám mondta, régen pottyantós se volt, ház mögé járt mindenki vagy a kukoricásba, trágya kelkett oda is.

szept. 15. 13:41
 20/26 anonim ***** válasza:
0%

80000 éve nem hiszem hogy pont te szartal gödörbe

Azóta már szülni sem a patak mellett szülnek

Meg nem 30 évig élnek az emberek

Aki normális házban nőtt fel, annak brutális lesz a pottyantós

szept. 15. 13:48
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!