Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Környéketeken milyen sűrűn...

Környéketeken milyen sűrűn kell rendőröket hívni a lakókhoz?

Figyelt kérdés

Nálunk szerencsére nem vészes a helyzet, legalábbis lehetne rosszabb is.

Az utcában évente 1-2 alkalommal megesik, hogy van családi veszekedés. Úgy tűnik mintha meg akarnák ölni egymást, az egész utca zeng az ordibálástól. Autók jönnek-mennek (hívják a többi rokont), nem sokkal később kijön a rendőr is és akkor lenyugszik mindenki.

Senki nem szokott beleavatkozni a vitájukba, mindenki visszavonul a házba inkább és csak hallgatózik.

jan. 31. 02:07
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy esetre emlékszem, mikor a lakókhoz hívtak rendőrt és 1x-2x betörés miatt voltak még erre a 27 évem alatt. Falu :)
jan. 31. 07:06
 2/10 Kései Sirató ***** válasza:
100%
Még soha nem fordult elő, pedig 21 éve lakunk itt.
jan. 31. 08:04
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem párszor ki kellett hívnom, mert 2 szomszédom is gyogyós. Csoportos garázdaság, zaklatás, rágalmazás miatt.
jan. 31. 08:26
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Tíz év alatt párszor láttam, hogy csendháborítás miatt kihívták a rendőröket valamelyik lakóhoz.
jan. 31. 08:53
 5/10 Metionin ***** válasza:
100%
Néha hangoskodik kint 1-1 hajléktalan vagy lomtalanításkor összeverekednek a brazilok és valaki kihívja a rendőrséget. De így a házban sosem volt rá szükség mióta itt élek és a korábbi helyen sem ahol laktam.
jan. 31. 10:33
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Panelban évente egy-kétszer megesik csendháborítás esetén, szerencsére ritka, hogy valaki partit rendez és nem tud kulturáltan viselkedni. Komolyabb balhéra nem emlékszem.

Régebben albérletben laktam, jó környék volt. Egy idős néni meghalt, odaköltözött a drogdíler unokája. Na az kemény volt. A kutyája széttépett másik kutyát, embereket harapott meg, a drogos haverjai felgyújtották majdnem a házat mert a pincében szívtak egy régi kanapén, a srác csaja rendszeresen üvöltözött a ház előtt. Rendszeres volt a hangos fenyegetőzés, néha lövések is dörrentek riasztó pisztolyból.

Rendszeresen jöttek a rendőrök, nem tettek semmit. Cserébe a gyerek megfenyegetett minden lakót, hogy össze karcolja a kocsijukat, elkapja őket az utcán stb.

Aztán egy hozzá hasonló arc lakó közölte a sráccal, hogy vagy megy innen, vagy megöli. Konkrétan ezt mondta neki. A srác onnantól csendben volt, hamarosan elköltözött a lakást meg eladta.

jan. 31. 10:34
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Soha

Meg amugy is amilyen toketlen rendorok vannak errefelé senkit se tudnanak elkapni

jan. 31. 12:03
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
1-1 kocsma van a társasház két végében, így nagyjából havonta 1-2 alkalommal hív valaki rendőrt. Kb. minden 3. alkalommal mentő is kell melléjük. Ha a kocsmákat nem nézzük, ez még egy relatívan rendes környék, bár régen sokkal, de sokkal jobb volt.
jan. 31. 13:45
 9/10 anonim válasza:
8 év alatt szerencsére nem volt semmi balhé. Síri csend a házban még szilveszterkor is. (3. kerület.)
febr. 3. 15:18
 10/10 anonim ***** válasza:

A felettünk lévő háromgyerekes család ellen néhányszor már ment a feljelentés.

Nem vagyok ennek a híve, de amikor kérem szépen, kérem csúnyán, és nincs változás, megy a rohangálás meg visítozás este 10 után is (reggeltől!), akkor azért álljon meg a menet.

De nem csak én; a falszomszédjuk is.

febr. 4. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!