A ti környéketeken is ilyen sok állatot ütnek el az úton?
Figyelt kérdés
nagyon gyakran látok elcsapott kutyát,madarak,a legtöbbször macskát...és ez csak a mi utcánk.úgy vezetnek az emberek,mint a barmok2015. ápr. 26. 20:24
1/4 anonim válasza:
Én is mindig látok, legtöbbször macskát, kutyát azt ritkábban. Sok macskánkat az autó ütötte el.
2/4 anonim válasza:
Sajnos sokszor látok macskákat elütve, mást nem nagyon. Épp ezért is tartom én bent minden állatomat, hiába hogy kertes házban lakunk... Nélkülem ki nem mehetnek.
3/4 anonim válasza:
Nálunk szerintem csak szuicid hajlamú békák élnek. Komolyan, nem bírok úgy végigmenni az utcán, hogy ilyen 2-3 méterenként ne lássak egy kilapított békát. Más állatot még nem láttam, pedig 17 éve itt élek.
4/4 anonim válasza:
Persze ez általános jelenség ,ahol sok a kóborló állat és van út is ,ott el is ütik őket. Kóbor macska jóval több van,mint kutya, de vadon élő állat, nyúl róka fácán is sokszor hever az út szélen. A legtöbb állat képtelen felmérni egy autó sebességét veszélyét, és simán elészalad. Elvileg az evolúció néhány ezer év alatt kiszelektálja őket de addigra meg már nem lesz autó ,szóval nem lesz értelme :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!