Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tennél ebben a helyzetben?...

Mit tennél ebben a helyzetben? A többi lent!

Figyelt kérdés

Maradnál Angliában havi 1 milliós fizetésért Manager pozicióban

vagy

Hazaköltöznél Magyarországra valószínűleg havi 300.000- 400.000ft-ért viszont van egy kis lakásod ahol lakhatsz.

Ha Angliában maradsz akkor elveszíted a lakást.

Angliában hiába keresel havi 1milliót abból nem tudsz lakást venni mert kb 100 millió ft-nál kezdődik egy lerobbant lakás amire még rá kéne költened kb 10milliót.

Szóval ha Angliában maradsz akkor marad a bérlés és mellette meg tudod engedni magadnak, hogy egy évben 2-3 alkalommal szép helyre utazzál.

Ha Magyarországra költözöl akkor rosszabbul keresel, nem biztos, hogy Manager leszel valaha , talán kétszer el tudsz menni valahová egy évben..

jan. 31. 12:41
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem költöznék vissza Magyarországra. Angliában se a saját lakásra hajtanék... Ha nincs család, szerintem tök felesleges röghöz kötve élni.
jan. 31. 12:46
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Az én igényeimet kielégítené ebben a formában a magyar élet (nem gondolom, hogy az évi 2 nyaralás annyira kevés lenne pl.), és nem feltétlen akarok menedzser lenni (kiszólás: jelen helyzetben amúgy az vagyok, de nem vagyok sztem rá alkalmas, csak azért jelentkeztem rá házon belül, mert a pluszpénz azért jól jön). Nyilván akkor meggondolnám, ha nem lenne lakás és szarabb lenne a fizu.
jan. 31. 12:47
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Anglia. Ki nem 💩ja le a lakást??? Ennyi pénzből bérelhető egy normális, idős korra is jutnia KELL belőle, és még akkoris bérelhet akárki.
jan. 31. 12:50
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt mondjuk nem ertem miért kéne elvesziteni a lakást. Add ki albiba az még plusz penz. És inkább maradnék még kint.
jan. 31. 13:26
 5/13 A kérdező kommentje:

Most nem szeretném részletezni a helyzetet.

Az a lényeg, hogy kiadni nem tudom a lakást és ahhoz, hogy megtartsam vissza kéne költöznöm Magyarországra ebben az évben legalább 3 hónapra, de akkor meg ugrik a munkám.

jan. 31. 13:59
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok a te helyedben, nem tudom te hogy gondolkodsz, neked mi a fontos az életben.... De én ebben az esetben Magyarországot választanám. Persze jó lenne tudni azt is, hol van az a kis lakás, meg hogy mennyire kicsi. De ha az embernek nincs hitele vagy lakbére, akkor 300-400 ezer Forintból kényelmesen meglehet élni.
jan. 31. 15:37
 7/13 anonim ***** válasza:

Ez nagyon attól függ helyzet.

Ha pl. van egy kis lakásom Szegeden, mert voltam annyira szerencsés helyzetben, hogy a szüleik vettek nekem egy garzont, hogy abban lakjak, amíg egyetemre járok, de egyébként pár jó éven kívül semmi nem köt Szegedhez (bocsánat minden szögeditől, csak ez a város jutott eszembe példának), akkor inkább buknám a lakást.

Ha a nagyszüleim zsákfaluban lévő parasztházáról lenne szó, akkor a lakást választanám, úgy is, hogy rengeteget buknak rajta anyagilag, és nem lehet eladni a házat, viszont az érzelmi értéke felbecsülhetetlen.

febr. 1. 14:09
 8/13 anonim ***** válasza:

Anglia ezerszer jobb, hidd el, én irigyellek

Amúgy az a legfontosabb hogy hol van több barátod, social life yk

febr. 1. 14:33
 9/13 Senior Séf ***** válasza:
37%
Magyarországon, vagy Angliában van remény, vagy kilátás társra, családra? Mert egy3edük számolgatni a pénzedet, nem helyettesíti a szerető családot.
febr. 1. 15:48
 10/13 anonim ***** válasza:

1 millio nem sok managerkent.

En egy sima epitoipari munkas vagyok es 1,2 milliot keresek külföldön és még ez sem számit itt jo fizetésnek.

300-400 ezer elég ha egyedül vagy és nincs hitel a lakasodon.

febr. 2. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!