Mit tennél ebben a roppant kínos helyzetben (velem megtörtént)?
Én biztos mondtam volna neki, nem bírtam volna ki.
Amilyen figurák vannak ebben az országban, már nem lepődök meg semmin.
Én is ugyanígy jártam a múltkor a munkahelyen. Én is nő vagyok egyébként.
Csak nálunk annyi volt másképp, hogy én beszalltam.. Irtó budos volt.. És épp oklendezve kiszálltam ott ahol kinyilt az ajtó (nem az volt még a célallomasom) es egy kolléganőm beszallt, de az oklendezes közepette meg azt se tudtam neki mondani hogy ne szállj be.
Egyébként meg a jó édesanyjat az ilyen ultrabunkoknak, akik nem bírják visszatartani egy rohadt liftben.
1. Az emberek 90%-a nem szarná le egyáltalán hanem undorodna.
Azt hinném és is az volt aki ott áll. Nem tudom mit tennék amúgy, szörnyű kínos lenni elkezdeni magyarázni is a dolgot de így szó nélkül is borzasztó volna persze.
Mit foglalkozol azzal, mit gondol a másik ember? Ennyire megfelelési kényszeres vagy?
Múltkor konkrétan hullaszag volt a liftben - mégsem problémáztam rajta, hogy na, xy aki utánam beszáll tuti azt hiszi, én gyilkoltam.
Az más kérdés, hogy majdnem elájultunk, mire végre felértünk a 10-re, és még ott is érezni lehetett azt a bűzt.
1, Általában mindig ilyen szituban találkozik az ember egy dekoratív valakivel:(;
2, Ha mondtál is volna neki valamit, semmit sem értél volna el. Ha nem vörösödsz el probléma esetén - amiben akár te voltál a hunyó, akár nem -, akkor lehet érdemes lett volna mondani neki, hogy nincs közöd a dologhoz;
3, Magyarok vagyunk, nem lehet sokmindenkitől semmi intelligenciát sem elvárni, hogy normálisan viselkedjen egy közösségben (kivételt képeznek azok, akik inkontinenciával szenvednek, mert ők valóban nem tehetnek a problémáról!).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!