Mit tennél ebben a helyzetben? A többi lent!
Maradnál Angliában havi 1 milliós fizetésért Manager pozicióban
vagy
Hazaköltöznél Magyarországra valószínűleg havi 300.000- 400.000ft-ért viszont van egy kis lakásod ahol lakhatsz.
Ha Angliában maradsz akkor elveszíted a lakást.
Angliában hiába keresel havi 1milliót abból nem tudsz lakást venni mert kb 100 millió ft-nál kezdődik egy lerobbant lakás amire még rá kéne költened kb 10milliót.
Szóval ha Angliában maradsz akkor marad a bérlés és mellette meg tudod engedni magadnak, hogy egy évben 2-3 alkalommal szép helyre utazzál.
Ha Magyarországra költözöl akkor rosszabbul keresel, nem biztos, hogy Manager leszel valaha , talán kétszer el tudsz menni valahová egy évben..
8#
Na pont ez az, hogy Angliában nincsenek barataim. Egyszerüen nincs meg a közös érdeklődés, nem vagyunk egy hullámhosszon. Ezen kívül engem nagyon idegesít a felszínességük és az, hogy állandóan megjegyzéseket tesznek, sugdolóznak. Nem csak rólam néha egymásról is.
A volt magyar kollégám teljesen más típus mint én. Neki teljesen jók ezek a felszínes, nem őszinte beszélgetések és a szart is megenné a földről vagy átgázolna valakin simán, ha mo djuk óránként £3-al többet keresne.
Munkaügyileg, fizetésügyileg jobb Anglia ez nem kérdés, de nekem az emberek többsége nem szimpatikus,idegesítenek és az országot sem tartom olyan szépnek annak ellenére,hogy van homokos tengerparja.
Hiányoznak, a közvetlen, őszinte beszélgetések és az, hogy hasonlóan gondolkodó emberek emberek legyenek körülöttem.
9#
Van párom itt kint. De nem magyar.
10#
Igen tudom. Alul vagyok fizetve, de még így is többet teszek félre havonta, mint amennyi a fizetésem volt otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!