Kerti wc (pottyantós wc) használata napjainkban? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Van egy külterületi telkünk, (gyümölcs fákkal) rendszeresen járunk ki a szükséges munkákat elvégezni, ami általában több órás vagy egész napos feladat is lehet. Ilyenkor általában ismerősök, szomszédok jönnek segíteni. A telken természetesen csak kinti wc van. Ilyenkor mi nők oda járunk pisilni, a pasik leginkább hátul a kerítésnél vagy valamelyik fa tövében intézik, persze nekik egyszerűbb. :) De a nők között is vannak akik inkább leguggolnak valahol ahol van takarás és ott pisilnek. Ti ilyen helyzetben melyiket választanátok inkább?szept. 11. 15:55
1/26 anonim válasza:
Ha van takarás akkor inkább mennék oda, a hideg kiráz a "sz.róládától", inkább megyek a bokorba, azzal nincs gondom.
2/26 anonim válasza:
Én nagyon kicsi gyerekként voltam ilyenben utoljára, és nem ment. Úgyhogy inkább egy bozót.
3/26 anonim válasza:
Én is a bokrot választanám. Nő vagyok.
4/26 anonim válasza:
Én is a susnyásba mennék inkább (nő vagyok).
5/26 Metionin válasza:
Susnyás. Nekünk 7 éves koromban lett fürdőszobánk, addig csak a pottyantós volt. Mindig féltem, hogy beleesek, ezért a pisit inkább intéztem akkor is a susnyásban.
6/26 anonim válasza:
Én anyummal és a szomszédasszonnyal sokat járok ki szőlőbe dolgozni. Mindig a bozótosba járunk pisilni. Nincs vele gond.
7/26 anonim válasza:
Eddig mindenki a bozótot mondta, deee... Ha tiszta viszonylag a WC, én szívesebben végezném ott. Nekem inkább bokorba nem megy.
8/26 A kérdező kommentje:
Én is általában a wc-t választom. Viszonylag tiszta. Azon szoktunk nevetgélni, amikor ott pisilünk nagyon hangos a csobogás. :)
szept. 11. 19:59
9/26 anonim válasza:
Kevesebb brutálisabb dolgot tudok elképzelni a pottyantós WC-nél….
És ezt úgy mondom hogy az egyik szülőm úgy nőtt fel, csak azért írom le mert anonim a fórum
Láttam hogy milyen gyerekként, a mai napig kísért hogy én tuti beledöglöttem volna ha nekem úgy kell felnőnöm….
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!