Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mi lenne a hajléktalanság...

Mi lenne a hajléktalanság vésztervetek az esetemben, ha pontosan ugyanolyan életutáló lusták lennétek, mint én?

Figyelt kérdés

Gyűlölöm az életet, gyűlölök tanulni és gyűlölök dolgozni. Sosem tudtam elfogadni, hogy 40 órás munkahét van és hogy mindenhez is hülye és lusta vagyok. Annál is jobban gyűlölöm az eltartó családom és Magyarországot valamiért. Lényegében mindent gyűlölök. De mindig is gyáva voltam véget vetni az életemnek, pedig ha nem így lenne, már nem lennék itt. Ja és gyűlölöm a pszichológusokat és pszichiátereket, sosem fogadtam meg a segítségüket az elmúlt 10 évben.

Elvégeztem 2 éve egy vidéki egyetemet itthon egy olyan szakban amit gyűlöltem (informatika). Direkt úgy választottam ki az egyetemet, hogy tudtam, hogy senki nem veszi ott komolyan és vizsgák sem nagyon léteznek. Egy percet sem tanultam, mindent loptam, csaltam, hazudtam.

Hülye felindulásból, mivel dolgozni rühelltem mindenhol, úgy döntöttem szerencsét próbálok külföldön, meg poénból jelentkeztem informatikus mesterképzésre egy presztizses egyetemen Skandináviában. Felvettek csodákkal határos módon. Na most evidens, hogy ki lesz téve a szűröm első félév után, hisz annyi sem megy programozásbó, hogy Hello World.

A nagy nehezen összekapart pénzem el is költöttem kinti lakhatásra és kiköltözésre, alig maradt valamim, hogy még 1-2 hónapot kibírjak. Fel fogok venni diákhitelt, amivel lehetőleg kibírom még egy pár hónapot rá, de Januárban ki leszek rakva a diákszállóról. Dolgozni nem akarok semmit, tehát Őőőő... ja. Itt megállt nálam a tudomány. Fogalmam nincs mi lesz Januártól, de haza már nem akarok jönni. És hát itt nálam megakadt a lemez, nem tudom mi lesz az első félév után. Bármi vészterv, amiben nincs munka, tanulás, stb?

júl. 25. 20:31
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
79%
Az hogy olyan munkat vegzel amit szeretsz
júl. 26. 13:00
 32/45 A kérdező kommentje:
Olyan nem létezik.
júl. 26. 13:08
 33/45 anonim ***** válasza:
100%

Más az hogy szeretsz valamit hobbiból csinálni mikor kedved van és más az, ha ugyanazt folyamatosan csinálni kell, mert abból élsz. Szerintem a legkedvesebb elfoglaltságomat is hányásig megunnám, ha az lenne a munkám és muszáj lenne napi 8 vagy akárhány órában termelőgép módjára csinálni.

Amugy meg keveseknek adatik meg, hogy azt dolgozzák, amit szeretnek is. És ami a legfontosabb, hogy az majd élesben fog eldőlni, tényleg szereti-e az adott melót, vagy csak rózsaszín illúziók hajtották oda. És sajnos még ha szereeti is az ember a munkáját, a kapzsi, telhetetlen, örök elégedetlen munkáltatók hamar elérik, hogy a leglelkesebb dolgozó is igen rövidtávon kiégjen és úgy megutálja a munkáját, mint a szart!

júl. 26. 13:12
 34/45 anonim ***** válasza:
76%

Pszichologus meg hipnozis kene ide

Ebbol magadtol mar nem jossz ki

júl. 26. 13:13
 35/45 anonim ***** válasza:
60%

Szerintem több pokemont kéne streamelni 0 embernek, meg még több haszontalan kérdést kirakni naponta amire válasz nem létezik csak siránkozás.

Legalább hirdesd magad hamár ennyi ember előtt lejáratod magad napi szinten, tessék lehet követni a kérdező munkásságát az alábbi linkeken!

www.twitch.tv/liszeck

[link]

júl. 26. 14:05
 36/45 A kérdező kommentje:
Köszi a hírdetést nem véletlen írok anoniman... Az ilyen rosszakató embereknek nem tudom miért tetszik, hogy belerúghatnak a másikba.
júl. 26. 14:11
 37/45 anonim ***** válasza:
100%

Az anonimitás már ott megszűnt hogy 5+ éve rakod ki a siránkozó postokat de ugyanakkor te jobb vagy mindenkinél hogy bármi hasznos választ megfontolj.

Innentől ez maradt, egy lolcow vagy, szinte mindenki tudja kiről van szó, többen követik az értelmetlen siránkozásaidat mint a "munkát" amibe 10+ évet beleöltél.

júl. 26. 15:08
 38/45 anonim ***** válasza:
73%

Fortnájtot streamelj vagy Minecraftot

Ja nem, azokbol van mar 100 millio db 😂🤣

júl. 26. 15:10
 39/45 A kérdező kommentje:

Undorítóak vagytok 37, hogy lolcownak kezeltek. Undorító ez a világ.

#38 kösz nem.

júl. 26. 19:10
 40/45 anonim ***** válasza:
100%
Hat igen a streamer vilag az kemeny
júl. 26. 19:45
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!