Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mi lenne a hajléktalanság...

Mi lenne a hajléktalanság vésztervetek az esetemben, ha pontosan ugyanolyan életutáló lusták lennétek, mint én?

Figyelt kérdés

Gyűlölöm az életet, gyűlölök tanulni és gyűlölök dolgozni. Sosem tudtam elfogadni, hogy 40 órás munkahét van és hogy mindenhez is hülye és lusta vagyok. Annál is jobban gyűlölöm az eltartó családom és Magyarországot valamiért. Lényegében mindent gyűlölök. De mindig is gyáva voltam véget vetni az életemnek, pedig ha nem így lenne, már nem lennék itt. Ja és gyűlölöm a pszichológusokat és pszichiátereket, sosem fogadtam meg a segítségüket az elmúlt 10 évben.

Elvégeztem 2 éve egy vidéki egyetemet itthon egy olyan szakban amit gyűlöltem (informatika). Direkt úgy választottam ki az egyetemet, hogy tudtam, hogy senki nem veszi ott komolyan és vizsgák sem nagyon léteznek. Egy percet sem tanultam, mindent loptam, csaltam, hazudtam.

Hülye felindulásból, mivel dolgozni rühelltem mindenhol, úgy döntöttem szerencsét próbálok külföldön, meg poénból jelentkeztem informatikus mesterképzésre egy presztizses egyetemen Skandináviában. Felvettek csodákkal határos módon. Na most evidens, hogy ki lesz téve a szűröm első félév után, hisz annyi sem megy programozásbó, hogy Hello World.

A nagy nehezen összekapart pénzem el is költöttem kinti lakhatásra és kiköltözésre, alig maradt valamim, hogy még 1-2 hónapot kibírjak. Fel fogok venni diákhitelt, amivel lehetőleg kibírom még egy pár hónapot rá, de Januárban ki leszek rakva a diákszállóról. Dolgozni nem akarok semmit, tehát Őőőő... ja. Itt megállt nálam a tudomány. Fogalmam nincs mi lesz Januártól, de haza már nem akarok jönni. És hát itt nálam megakadt a lemez, nem tudom mi lesz az első félév után. Bármi vészterv, amiben nincs munka, tanulás, stb?

júl. 25. 20:31
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
82%
Amikor tényleg eljön az éhezés, akkor a legótvarabb melót is el fogod vállalni, abban a tudatban robotolsz majd az éhbérért is, hogy megérdemelted, mert ezt az önsorsrontó végeredményt saját magadnak generáltad, méghozzá tudatosan.😉
júl. 26. 04:17
 22/45 anonim ***** válasza:
100%

Amig jo helyzetbe vagy addig nem akarsz csinalni semmit

Aztan majd szembejon a kokemeny valosag

júl. 26. 05:59
 23/45 anonim ***** válasza:
85%

Na mi van, nem jött be a svéd egyetem csecsén való élősködés? Múltkor még arról hadováltál, hogy majd ha kint vagy, keresel ott munkát. Most meg ott rohadjon meg a munka, ahol van? Megsúgom, hogy nem a munka fog megrohadni ott, ahol van, hanem te, a munkát nem érdekli, hogy te mit csinálsz.

Neked igazából olyan súlyosan torzult a személyiséget, hogy valami bentlakásos intézményben kellene lenned, de hát ugye az nem kell, mert fúj, csúnya rossz pszichológusok. Dolgozni nem vagy hajlandó, eletcelod nincs, igazi segítség nem kell, mert változtatni nem akarsz, szóval elfogytak a sanszok, öcsi, egyszer elfogynak azok az emberek, akik kihuznak a kakából és eltartanak, aztán elhetsz kedvedre úgy, mint egy kóbor kutya.

júl. 26. 08:47
 24/45 anonim ***** válasza:
95%
Biztos jo lesz majd a -5 fokba a híd alatt csövezni meg a szemeteskukába keresni a kaját
júl. 26. 08:54
 25/45 A kérdező kommentje:

Kétlem #21, nem fogok beállni semmilyen ótvar biorobot munkára, előbb döglök meg.

#23 Akkor kezdhetem megszokni a kóbor kutya életmódot úgy érzem.

#24 Senki nem mondta, hogy jó lesz. Pontosan ugyanannyira lesz szar, mint 8 órát dolgozni egy nap.

júl. 26. 12:36
 26/45 anonim ***** válasza:
50%
Nyilván ezt írod most, hogy (még) tele a pocak.😉 De amikor már tényleg beüt a szívás, úgy rohansz majd a gyárba robotolni, mint akit űznek. Mert hajtani fog az éhség.😃
júl. 26. 12:40
 27/45 anonim ***** válasza:
100%

0-24-ben -5 fokba azert nem mondanam hogy olyan mint 8 ora a munkahelyen ahonnan hazamész a meleg lakásba

De te tudod

júl. 26. 12:45
 28/45 A kérdező kommentje:

#26 Soha a büdös életbe. Soha. Soha. És soha.

#27 Számomra pont egy kutya mindkét életmód.

júl. 26. 12:51
 29/45 anonim ***** válasza:
100%

Az egód annyira átvette feletted a hatalmat hogy nem látod a valóságot

Megszokta a kényelmet meg hogy mindig tele a has meg van hol aludnod

júl. 26. 12:53
 30/45 A kérdező kommentje:
#29 És mi erre a megoldás, ha nem fogadok el pszichológus vagy pszichiáter segítséget?
júl. 26. 12:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!