Melyik kerületet válasszam, melyik biztonságosabb, a 20. kerület Erzsébet vagy újpest?
Nézem a bűnügyi statisztikákat és vagy újpest vagy Erzsébet ami így a legjobb szerintem közbiztonság terén. Nyilván a budai oldalt ne számítsuk most, mert oda nincs pénzem. Erzsébeten gondolkodok mert az elég biztonságosnak tűnik, viszonylag olcsók az ingatlanárak. Messzi kerületet nem akarok mert nagyon hosszú a bejutás
Gondolkodj kicsit strukturáltabban...
Milyen helyeken szeretnél megfordulni Pesten?
Újpesti tapasztalatom, hogy bizonyos részeken vannak fura alakok, de ők elvannak magukban. Néha odamennek járókelőkhöz, de ha ignorálják őket, továbbállnak, a legdurvabb ami maximum törtenik, hogy az ember után kiabálnak, de ennél tovabb nem mennek.
Ez csak azért írom, mert Budapestnek egy másik kerületében simán utánamszaladt egy pasi, amikor elsőre ignoráltam őt, mert cigit akart kérni.
Néha végigmennek szélhámosok a lépcsőházakban, viszont ha udvariasan azt mondod, hogy nem érsz rá, lelépnek.
Azért persze előfordul hébe-hoba, hogy az utcán valami szélhámos megállít - egy ápolt ember előad egy kamusztorit és "segítséget" kér, de a legutóbb ilyen velem ősszel történt, előtte meg évekkel korabban, tehát én ezt nem tapasztalom nap mint nap. Őket kicsit nehezebb lekaparni, mert nagyon jól játszák a szerepüket, ezért kicsit erőszakosabbak is, de egy pár perc múlva ők is veszik a lapot és lelépnek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!