Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit tehetek? Ti mit tennétek?...

Mit tehetek? Ti mit tennétek? A szomszéd nem hagyja aludni a gyermekemet.

Figyelt kérdés

Kedves Emberek,

Az alattunk lakó szomszéd azzal terrorizálja a családomat, hogy amikor altatjuk a két kisgyermekünket - a kettő illetve a három évest - dübörögtetik a zenét. Napközben is sokszor ránk kapcsolják magas hangerővel, dübörögnek a falak. Mindezt azért, mert ők úgy hallják, hogy mi hangosak vagyunk, hangosan járkálunk. A gyerekeket nem engedjük szaladni, de ez nem elég. Ez egy idős házaspár - a férfi a szemembe mondta, hogy nem fogja aludni hagyni a gyermekeket. Már költözünk, kizárólag emiatt, a gyerekek másik óvodába mennek, másik városban: két öregember miatt. Ez egy társasházi lakás, ők alattunk laknak. Elhiszem, hogy lehet minket hallani de szerintem ez mégiscsak túlzás. Nagyon el vagyok keseredve: a halálukat kívánom amiért elüldöznek minket, mégsem tehetek semmit, ők könnyebben ártanak az én két gyermekemnek mint én nekik ...

2023. júl. 12. 17:58
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
87%
Volt olyan nyaralásom, hogy a szálláson egy kisgyerekes családtól nem tudtam aludni éjszaka, akkora zajt csináltak, nappal meg rohangáltak a gyerekek az épületen belül a fa lépcsőn, meg a folyosón, és még nekik állt feljebb, pedig az összes vendég panaszt tett rájuk a szállásadónál.
2023. júl. 13. 09:19
 22/29 anonim ***** válasza:
78%

Na ja, mert a te gyerekeid nyilván NEM rohangálnak meg visítanak naphosszat.

Bocs, de ezt nem magyarázod be. Csak ugye ők a szemetek fényei, há nekik szabad mindent, az alattatok lakó meg pusztuljon, csak mert már rhadtul elege van belőletek.

Felettem is éltek gyerekesek, szerinted mennyire volt kellemes reggel 6-től estig az idióta kölykük dübögését hallgatni - vagy a random ordítást.

Persze, amikor felmentem szólni, akkor jaj, hát ők csendben vannak.

Na ja. Onnantól kezdve engem sem érdekelt a tolerancia, ha nem tud aludni a gyerek, nem tud. Én sem tudok érdemben pihenni hétvégén sem.

2023. júl. 13. 13:01
 23/29 anonim ***** válasza:
91%
Kölykészek, ellészek, a legrosszabb szomszédok társasházban. Az öreg ügyes volt! 👌
2023. júl. 14. 17:52
 24/29 A kérdező kommentje:

Mik ezek a szavak: "kölykészek", "ellészek"?

Szerintem kifejeztem az együttérzésemet a szomszédok iránt az irományomban, és soha nem állítottam, hogy kellemes lehet alattunk élni.

Pusztán azt találtam félelmetesnek, hogy valaki képes egy kisgyermeken bosszút állni... egyáltalán azt, hogy ilyen létezik: nem feltétlen az én gyerekemről van itt szó.

Valóban tárgytalan, hiszen költözünk: de a véleményetekre kíváncsi voltam.

Akkor ezek szerint gyermekeken bosszút állni teljesen oké.

Mostmár egyébként értem a szomszédokat is, így, hogy láttam az itteni hozzáállást.

Ti is voltatok gyerekek szerintem ... jól kellett volna veletek is jól bánni: attól, hogy ez nem így történt, lehetne vigyázni arra, aki éppen most kisgyermek.

Egyébként, csak azért mert ez sokakban felmerült: akkor indítottak zenét tipikusan amikor a kétéves lassan 0.1 méter/perc sebességgel tolta, előre, egyenes vonalban, a kisvonatot a parkettán (játszott).

Akkor indítottak zenét amikor a pici táncolt a Gryllus Vilmos dalaira (amit a mobiltelefon hangszóróján keresztül hallgatott).

Például. .. és nyilván volt, hogy meg-meg szaladtak. Járni is most tanult meg nemrég: odaverik ilyenkor még a sarkukat, nem tudnak máshogy mozogni - azt később tanulják meg.

Megjegyzés: Mind a kettőnknek doktori végzettsége van: szorult belénk némi kultúra, normálisan viselkedünk - például "kölykészünk" és "ellészünk".

Sokat tanultam tőletek! Más is fog:

Lesz fókuszcsoport az egyik szociológiai kutatócégnél (keressetek rá a neten): menjetek sajtotkóstolni (ingyen van) - a haverom majd jegyzetel, hogy éppen melyik arcizmotok rándul meg amikor ráharaptok a Cheddar-ra.

2023. szept. 13. 10:14
 25/29 A kérdező kommentje:
16-os: Köszi, hogy írtál: valóban, ez az én konklúzióm is.
2023. szept. 13. 10:17
 26/29 anonim ***** válasza:
60%

Fu 😄 ittnagyon eros frusztraciot erzek. Jo koltozest.

Meg egy gondolat. Miutan a gyereketek megszul, mar o lesz az ellesz, vagy eppen kolykesz, es te leszel az eller.

2023. szept. 13. 13:38
 27/29 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél le szőnyeget, játszószőnyeget, játsszon, trappoljon azon a gyerek, tompítja a kellemetlen zajokat, és nem hallatszik úgy alattatok, mint hogyha a plafont püfölnék. Gyerekkoromban nálunk padlószőnyeg volt. Egyébként pont emiatt volt bronchitisem, mert lehetetlen rendesen kitisztítani, de a hangokat tompította. Most nálam laminált padló van, meg járólap, de vannak kisebb felszedhető szőnyegeim, van, ami mosógépben is mosható. A mosógép alatt is van alátét, ami tompítja a rezgését. Mert nem akarom az alattam lakót szívatni.
2023. szept. 13. 15:52
 28/29 anonim ***** válasza:
15%

Szerintem meg bekaphatja minkét fél. Aki kussba akar lenni, az éljen falun, aki városban akar élni, az meg szokjon hozzá, hogy meg fogja hallani a másik embert.

Ha én éjszakás vagyok és reggel nyolckor aludnék, akkor szerencsétlen délelőttös szomszéd ne készülődhessen munkába vagy mi a tök? Tanuljun meg aludni ha fáradt.

2023. szept. 13. 18:09
 29/29 anonim ***** válasza:
A kisgyerekes szülőkkel az a gond hogy sokszor b.sznak megnevelni a kölküket és egésznap vonyítanak, hisztiznek a gyerekek. Senkit nem érdekel hogy gyereket vállaltatok.
nov. 19. 07:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!