Mit tehetek? Ti mit tennétek? A szomszéd nem hagyja aludni a gyermekemet.
Kedves Emberek,
Az alattunk lakó szomszéd azzal terrorizálja a családomat, hogy amikor altatjuk a két kisgyermekünket - a kettő illetve a három évest - dübörögtetik a zenét. Napközben is sokszor ránk kapcsolják magas hangerővel, dübörögnek a falak. Mindezt azért, mert ők úgy hallják, hogy mi hangosak vagyunk, hangosan járkálunk. A gyerekeket nem engedjük szaladni, de ez nem elég. Ez egy idős házaspár - a férfi a szemembe mondta, hogy nem fogja aludni hagyni a gyermekeket. Már költözünk, kizárólag emiatt, a gyerekek másik óvodába mennek, másik városban: két öregember miatt. Ez egy társasházi lakás, ők alattunk laknak. Elhiszem, hogy lehet minket hallani de szerintem ez mégiscsak túlzás. Nagyon el vagyok keseredve: a halálukat kívánom amiért elüldöznek minket, mégsem tehetek semmit, ők könnyebben ártanak az én két gyermekemnek mint én nekik ...
Nem tudom eldönteni, hogy te most bérgyilkost keresel ("a halálukat kívánom"), azt szeretnéd, hogy ajánljunk megbízható költöztetőt, esetleg mondjuk véleményt a legjobb óvodáról abban a másik városban.
Mivel eleve azt írod, már költöztök, a szomszéd-probléma megoldottnak tűnik.
"Már költözünk,"
Akkor mi a gond?
Egyébként nappal is van csendháborítás. fel kell hívni a rendőrséget.
Igen, ti nem vagytok hangosak.
Fogadok 0-24 vonyítanak a kölykeid, de neked ez normális, meg hát GyErEkek!! Micsinájjjjanak, ők gyerekek!
Jobb is hogy költöztök, legalább nyugtuk lesz szegény öregeknek.
Mártír: Vkinek, vminek az érdekében sok megpróbáltatást elviselő, vkiért, vmiért sok áldozatot hozó, önfeláldozó ember.
Szerintem rosszul használod.
Mártírkodó: önmagát előszeretettel sajnáló és sajnáltató személy
A #6-os a "biztos nagyobb a ti fájdalmatok az enyémnél" hozzászólásod alapján nagyon is jól használja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!