Szomszédok állandóan leskelődnek,mit tudok tenni?
Bp,társasház,közös folyosóra néz a szoba+konyha is.
Folyosó végén lakó idő házaspár állandóan leskelődik.Van függönyünk,nem tudom még mit tudnék tenni.
Szinte betegesek már,múltkor arra jöttem haza,hogy a kedves úr,még a kezét fejét is az üvegnek nyomta annyira leskelődtek..
Jó lakás,szeretünk itt lakni,de ez tarthatatlan.
KK nem csinál semmit.
Tudunk vmit tenni?
Megtörtént többször már...1,5 éve lakunk itt.Annyi a szerencse benne,hogy az idős,egyébként jól szituált házaspár,nem lakik állandóan itt,vidékiek,így csak kb az év felét töltik itt.Rendszeres program neki,hogy a folyóson sétálnak,de monjduk egy órát...Máshova is benéznek,más szomszédot is zavar,csak mi home office-ban dolgozunk és nagyon furcsa úgy meetingelni,hogy valaki egy órán keresztül az ablakod alatt áll és leskelődik..
Mindig nagyon kedvesen álltam hozzáuk,ők csak sétálnak,zajt hallottak,olyan volt,mitnha a riasztó menne stb..2 hónapja kissé határozottabban,de abszolút tisztelettudóan kétszer is kértem őket,ha probléma van,csengessen be,de ezt a viselkedéssel hagyjanak fel..
Jól szituált,fitt,értelmes,fiatalos házaspárról beszélünk egyébként,meg nem mondanám ránézésre,hogy így viselkednek..
Vannak akiknek ennyire unalmas az életük. Mi is beköltözéskor egyből raktuk fel a fóliát az ajtóra meg az ablakokra. Felőlem nézegethetik ha jólesik.
Léteznek olyan üvegfóliák amiken keresztül te kilátsz de befelé nem lát be senki.
Ha érdekel adok linket, nem tudom itt szabad-e. Vagy rákereshetsz te is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!