Most mi van szomszédokkal?
Szóval ott kezdem mikor kocsival haza megérkeztünk.
A szomszéd kint volt a házuk előtt és nem nézett fel. (Igaz a kocsi az elektronikus is.)
Később járkált az udvaron. Köszöntem neki hangosan, de nem köszönt vissza. Ekkor a szomszéd le volt törve valamiért.
Később megtudtam, hogy meghalt az anyukàja.
Aztán kint voltam nagymamámmal az udvaron. Akkor ez a szomszéd is kint volt. Mondtam nagymamámnak, hogy kint van. De nem köszöntünk a szomszédnak. Még itt is ke volt törve a szomszéd. (Igaz szomszéd nem nézett fel.)
Olyan is volt, hogy nagyapámal ültünk a kocsiban. Szomszéd férje akkor jött ki. Nagyapámal köszöntek egymásnak. Utána én is köszöntem, nekem meg nem köszönt vissza.
Szomszéd akkor másik férfi miatt jött ki talán.
Aztán egyszer nyitottam ki az ajtót. Szomszéd és férje ott beszélgettek valakivel a kapujuknál. (Szomszéd akkor már vidám volt.)
Mire a szomszéd férje oda kapta a fejét. (Csak ő vett észre.) Mire intettem köszönés képpen és ő nem intett vissza!
Előtte a férjét kint láttam. Akkor nem intettem mondván, hogy messze van.
(A szomszédokkal egy telek választ el minket egymástól!)
Valószínű, hogy akkor a teraszon voltam. 🤔
Férje akkor kint volt a házuk előtt.
Nem vagyok kölyök régóta!
Rossz komentek ne legyenek inkább!
Köszönöm szépen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!