Szomszédok állandóan leskelődnek,mit tudok tenni?
Bp,társasház,közös folyosóra néz a szoba+konyha is.
Folyosó végén lakó idő házaspár állandóan leskelődik.Van függönyünk,nem tudom még mit tudnék tenni.
Szinte betegesek már,múltkor arra jöttem haza,hogy a kedves úr,még a kezét fejét is az üvegnek nyomta annyira leskelődtek..
Jó lakás,szeretünk itt lakni,de ez tarthatatlan.
KK nem csinál semmit.
Tudunk vmit tenni?
Kedves 9-es igen,légyszí küldj linket,megnézem.
Ők egyébként valóban idősek,de jó kocsijuk van,szépen csinosan fel vannak mindig öltözve,egyikőjük dr.,szóval nem arról van szó,hogy demensek vagy bármi ilyen...Megnézem ezt a fóliát,köszönöm
Menj oda és figyeld őket egész nap.
Vagy szerelj fel egy kamerát.
"Szomszédok állandóan leskelődnek,mit tudok tenni?"
Már megbocsássál, de azt, hogy naponta mennyit leselkednek ezt te csak akkor láthatod, ha te is pont ugyanannyit leselkedsz rájuk.
Egyszerű matek!
Az ablak -többek közt- azért van, hogy kinézzen rajta az ember.
Ez sokaknak fura, és főleg az zavaró, hogy mások is lesik azt amikor ők leselkednek.
Nalunk azota nezvki az egyik idos szomszed,amito betortek hozza,de hozzam is.
Meg is dicserte a jo nagydarab melyhangu orzovedo kutyankat,h megnyugtatja ,h ilyen van es mindig kinez,ha neha ugat.
Mert nem mindenre ugat,csak akiket veszelyesnek agresszivnak itel meg.
Amiota betortek,ugy erzem van ertelme kinezegetnie.
Korfolyosos belvarosi tarsashaz. Budapest.
Mi is dolgozunk.
Bar ami szomszedunk nem a mi lakas ablakainkon nez be :D
Kedves 14-es leírtam:Itthonról dolgozom,és ha akarnám sem tudnám észrevenni,hogy a 9nm-es szoba ablakai alatt beszélgetnek,leskelődnek,hiszen itt ülök napi 8-9 órát a gépnél..Konkrétan még munkával is zavaró,múltkor hívásban voltam,és akkor sikerült nekik valahogy megérinteni az üveget,képzelheted milyen jó.
Köszönöm a tanácsokat a fóliára,megnézem.
Én kertesben lakok, de ilyen a szomszédom.
Mi azt csináltuk, hogy kitettem egy parókás próbababa fejet az ablakba mintha én is nézném őket. Kisminkeltem, élethűnek tűnt messziről. Változtatgattam a pózokat, másik ablakba raktam, stb.
Kevesebbet is hintázott kint a kölykük.
A barátom pucéran kezdett el a házban járkálni. A bejárati ajtónál pucsított, ha éppen kint volt a szomszéd a házunk előtt leskelődni. Néha helikopterezett nekik a farkával.
Az öregasszony, a gyerekük, és apjok nem leskelődik már. Anyjok kitartó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!