Mit csináljak a szomszéd kislánnyal aki állandóan közeledik hozzám?
Te tényleg férfi vagy? Megtaláltam az egyetlen FÉRFIT a gyakorin, aki nem dugna gyereket?
Hát holnap megyek lottózni.
Kezdj el gyűjteni a következő kaucióra, és imádkozz, hogy kibírd.
Esetleg megpróbálhatod elmagyarázni neki, hogy nem akarsz barátkozni. Ha értelmes, akkor felfogja, és békén hagy. Ha nem értelmes, akkor csak azt tudod csinálni, hogy az érzelmeire hatva tartod távol (vagyis általánosságban mondasz valami sértőt, amit ő magára vehet, amin megsértődhet), de ezt azért nem ajánlom, mert ha nem értelmes, és megbántod, akkor nem szimplán el fog kerülni, hanem kavarni fogja a szart körülötted, és a sok téged hazug alapon utáló ember tönkreteszi a légkört körülötted. Ilyet átéltem már koliban. Egyik lányt megkértem, hogy hagyjon tanulni, erre megbántódott, hazudott valamit rólam a többieknek, máig sem tudom, mi volt az, és mindenki ellenséges lett velem szemben egyik napról a másikra. Egy idő után fizikailag is belebetegedtem a napi szemétkedéseikbe, és félév vége előtt el kellett költöznöm onnan....
Most végre egyedül élek, egy domboldalon, kertes házban. Itt az van, hogy a fölöttem lakó 70-es bácsi (egy csajozós bácsi) minden illemszabályt átrúgva lekukucskál barátkozás címszóval hozzám. Úgy sikerült elérni, hogy békén hagyjon, hogy megkértem az egyik családtagomat, hogy ő is magyarázza el a bácsinak, hogy nem akarok tőle semmit....
Régen nekem is tetszett a "szomszédom". 🤣
De én nem zaklattam. Minden jót kérdező. A kislàny megakar téged rontani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!