A szomszédom állandóan csapkodja az ajtaját még fél tízkor is ha hazajön. Nem érdekli,hogy más pihenni akar.Nincs vízórájuk , folyamatosan folyatják a vizet.Több százezer forint a ház vízszámlája. Nekünk kell fizetni, a lakóknak?
Ne haragudj, de nekem úgy tűnik, hogy nincs jobb dolgod, mint a szomszédaidat figyelni.
Ha megölsz sem tudom megmondani, hogy a szomszédok mennyit folyaják a vizet, hogyan csukják be az ajtót.
Ezért pedig rendőrt hívni egyenesen nevetséges.
Nem tűnsz ostobának, foglald le magadat.
:)
Szegény rendőr, alig bírta ki röhögés nélkül.
- Mi a tényállás?
- Bugyiban jött át a szomszédasszony!
- Értem, mi ezzel a problémája?!
- Az, hogy itthon volt az asszony!
- Rendben, az asszonyt őrizetbe veszem.
XD
Azért elég bosszantó ha valaki nincs tekintettel másokra, akik aludnának, mert mondjuk hajnalban kelnek, hogy dolgozni menjenek. Akit nem zavar, hogy a szomszéd non-stop full hangos, akkor valószínű, hogy ők is hasonlóan zajosak, és ők sincsennek másokra tekintettel.
Nálunk 1 lakás van 2 felé osztva vagyis 2 szomszéd van. Testvérek, full alkoholisták. Hajnali 4-ig tombolnak, kiabálnak, verekednek, vagy sokszor teljes hangerővel megy a zene. Sok könyörgés, veszekedés után sem álltak le. Elegeünk lett. Minden nap rendőrt hívtunk. Majd elmentünk az önkormányzathoz kényszerkilakoltatást kérni. Kaptunk zajmérőt, 3 hónapig felkellett venni, és naplót vezetni mikor milyen zaj volt. Rendőröktől is kaptuk a jelentést, hogy mikor jöttek ki. Végül 4 év után kilakoltatták őket. Hozzáteszem nem csak minket zavart, hanem több lakókat is, így ők is rendszeresen panaszt tettek. Talán neked is a többi szomszédot kéne megkérni, hogy közösen írjatok panaszt. Mondjuk mi eljutottunk arra a szintre, hogy szó szerint a falhoz nyomtam a nőt, hogy ha még egyszer hajnalban fel kell kelnem miatta, a fal adja a másik pofont. ( feljelentett, de az ő szava az én szavammal szemben, én totál lehazudtam, hogy ilyen nem történt meg. Tanú nincs.)
A vízfolyás: szerintem nem közös a vízszámla, mindenki annyi vízszámlát fizet amennyi vizet elhasznál. Szépen is nézne ki, hogy te egyedül élsz, mondjuk elhasznál 1 hónapban 1 köbméter fizet, a szomszéd 5 gyerekkel mondjuk elhasznál 4 köbmétert, és közösen fizetitek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!