Hány évesen költözetek el otthonról a szülőktől?
19 évesen mentem egyetemre más városba, koliba. Bár gyakran hazajártam eleinte, azért fokozatosan átalakult ez. Most a rekordom hogy 5-6 hétig nem mentem haza, erre többször is volt példa. Dolgozom, magamra főzök, mosok stb. Teljesen még nem vagyok független, de alakul.
Most vagyok 22, befejeztem az alapszakot, megyek mesterre külföldre, albiba. Szóval ténylegesen külön fogok élni. Az anyagiak tekintetében: vannak ösztöndíjaim illetve egy kevés megtakarításom, lehet, hogy nem fogok a szüleimre szorulni, de valószínűleg egy kicsit fognak azért támogatni.
24 éves leszek várhatóan, mikor végzek, bár utolsó évben már talán fogok tudni teljes állásban dolgozni.
Nem tervezek már hazaköltözni.
36. addig nagyon nagy káosz volt minden anyagilag.
amúgy ez a kérdés nagy részt a családi hátteret mutatja. Ha jó anyagi és társadalmi helyzetből jössz ez hamarabb lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!