Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ebből most hogy jövök ki???...

Ebből most hogy jövök ki??? Ti mit csinálnátok a helyemben???

Figyelt kérdés
Átjött a szomszéd lány mert a szülei nincsenek itthon kicsit iszogatni és eléggé kiütötte magát. Este jönnek haza a szülei aztán most eléggé szarban vagyok pedig én nem itattam, ő mondta hogy bírja és folyamatosan dobálta be a feleseket. 16 éves
2023. máj. 13. 17:11
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Nem hagytam egyedül , vigyáztam rá , lefektettem aludni
2023. máj. 14. 18:29
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Egy 16 éves kislányt NEM itatunk ájulásig. Ennyi eszed nincs, és miért is ő a hibás, amikor te engedted be és hagytad, hogy leigya magát?
2023. máj. 16. 13:01
 23/24 anonim ***** válasza:
Jobban van azóta a lány? Mi volt??
2023. máj. 16. 18:47
 24/24 anonim ***** válasza:

Nincs semmi baj. A legtöbben kamaszkorban, vagy fiatalkorban a saját kárunkon tanultuk meg, hogy hol a határ az alkohollal.

Már későn írok, azóta, már gondolom, megoldódott, de egyébként az a legtisztább, ha ilyenkor írsz a szüleinek, hogy nálad van, és ittatok. Nyilván, ha fennál az alkoholmérgezés kockázata, akkor mentő, de ha nem, akkor simán lefekteted bárhová vízszintesbe, aztán majd hazamegy, ha jobban lesz. A szülei tudják, hol van.

Az meg, hogy nem kéne ájulásig itatni... 12 évvel vagyok idősebb, mint a kérdésben szereplő kislány, viszonylag jól bírom az alkoholt - ténylegesen, nem csak elmondás alapján -, de volt már olyan, hogy megittam a szokásos mennyiséget, csak fáradt voltam, meg nem ettem aznap, és sikerült magamat teljesen kiütni. Szerencsére jó barátokkal ittam, akik hazacipeltek és lefektettek aludni. De ez felnőttként is előfordulhat (nem ittam annyira sokat. A többiek azt mondták, három shot, meg két sör volt a ludas, előtte meg volt olyan, hogy másfél üveg bort, meg négy tiszta feles házipálinkát megittam úgy, hogy úgy mentem haza, hogy oké, ittam, és érzem, de nem vagyok blackout részeg. Nagyon helyzetfüggő).

Szerintem a kérdező mindent megtett volna azzal, ha ír egy üzenetet a lány szüleinek, hogy nála van. Akkor nem keresik. Egy 16 évest meg nem kell "itatni", sőt, igazából senkit nem lehet itatni, általában az emberek piálnak maguktól. Egy kamasz még tapasztalja a határait, és inkább egy olyan emberrel tapasztalja meg, aki nem használja ki a helyzetet.

2023. máj. 17. 01:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!