Mit csinálnátok a helyemben?
Figyelt kérdés
Kb 10 éve megvert egy helybeli helyi vagány csávó,elhívott a kocsmába,hogy beszélni akar velem. Az lett a vége,hogy hogy mondva csinált indokkal megvert. Nem nagyon,csak adott 2 nagyobb nyaklevest,és aztán a sörös üveget eltörte,és szorította a nyakamhoz. Igazából nem volt vészes,éppen,hogy csak vérzett,de lelkileg azóta is troggyon vagyok. Akkor azt mondta,hogy ha nem jelentem fel,akkor többet brm bánt. Bele mentem,nem tettem feljelentést,de mái napig is bennem van,és nagyon megrázott a dolog ami még mindig bennem van. A múltkor is összefutottunk,egy italozó helységbe,és már láttam,hogy kezd ideges lenni,gyors le is léptem. Annyira sokat gondolkozok,hogy mi lett volna a helyes döntés akkoriban. Jó kötésű ember. Szó szerint mindenki fél tőle,és szinte körbe rajongják(gondolom félelemből) régen amikor börtönbe juttaták,akkor szabadulása után megverte azt aki felnyomta. Tehát elég idióta,és ebből kifolyólag, nem tudom mit csináljak,ha esetleg megint belémköt ok nélkül,esetleg meg is üt?2023. márc. 25. 21:19
1/10 anonim válasza:
Kung fuzni tanulnék már az első veréstől kezdve. Ha találkozol egy problémával, te miért nem tanulsz azonnal belőle és fejleszted szét a hiányosságodat? Csak én vagyok ilyen? Ha megver egy ember, miért nem gondolsz arra, hogy legközelebb ha meg akarnak verni, akkor meg tudjad már védeni magadat, és legyenek stabil barátaid, akik ott vannak ha baj van?
Egy tipp minden létező embernek:
Ha valami baj történik, gondolj az ellentétére, a megoldásra. Kezdd el csinálni azt a megoldást. Így többé nem lesz az a probléma.
2/10 anonim válasza:
Kilesném, követném, mint a keresztapában és ha részeg vagy valami leütném és kirugdosnám az összes fogát. Hozzátenném, hogyha feljelent legközelebb még rosszabbul jár.
3/10 A kérdező kommentje:
Hiába tanulok valami harcművészetet,olyan gerinctelen egy dög,hogy ha egy pillanatra is máshova nézel,akkor üt. Ha meg tartod vele a szemkontaktust,akkor meg megbolondul szó szerint felmérgeli magát. Félrehív,és olyankor ad 1-2 nyaklevest,hogy ne legyen látható nyoma. Ha esetleg ha ki is hív,és tartod vele a szemkontaktust és akkor esetleg nem üt,de ha mentek vissza ahonnan kihívott akkor is képes akkor megütni,amikor nem oda figyelsz. Idióta pleknis barom
2023. márc. 25. 21:55
4/10 A kérdező kommentje:
#2 Nem nagyon iszik ő annyit,hogy ne tudjon magáról. Gondolom tudja,hogy így is járhat ezért nem issza magát annyira le,mert gondolom ő is tart az ilyesmitöl
2023. márc. 25. 21:57
5/10 anonim válasza:
Nagyon egyszerű. El kell kerülni. Én biztos nem járnék oda, ahova ez jár.
6/10 anonim válasza:
Tartasz tőle, de meg kell vele küzdeni vagy be kell vonni a rendőrséget.
7/10 anonim válasza:
Az ilyen revansot vesz ha feljelnted, inkább ne tedd.
8/10 anonim válasza:
Ne járj kocsmába, oda csak az alja nép jár, már bocsi.
9/10 anonim válasza:
Nyugodtan írd ide, hogy cigány!
10/10 A kérdező kommentje:
És nem. Nem cigány. Magyarban is vannak ennyire elborult elméjű szar alakok. Ha nem tapasztalnám,el sem hinném,hogy nem cigány
2023. márc. 31. 16:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!