Ti mit csinálnátok a helyemben? Mi a véleményetek erről?
Van egy osztálytársam, aki elég kényes, mindig mindent ő akar csinálni. Lesz egy előadásunk, ahol mindenki kb. fél oldalt olvas, de neki 3 oldala van. Az osztályfőnökünket nem érdekli, nem foglalkozik vele. Nem igazán tud jól fogalmazni, de mégis ő csinálja a dolgokat. Idézek a szövegből egy részletet, (amit pont én kaptam): "Reméljük, hogy a sok felelőtlen döntésünk miatt nem fáj a feje."
Nagyon irányítók, hisztis, lusta (még a cipőjét is nekem kell bekötni). Nem hagyhatom ott, mivel rajtam kívül ő az egyetlen lány az osztályban, muszáj barátkoznom vele. Ti mit csinálnátok vele?
Ha a barátodnak érzed, akkor meg kell mondanod neki, hogy mi a baj vele. A barátság nem csak a szép és jó dolgokról szól.
Ha nem érzed a barátodnak, akkor viszont nem kell elviselned tőle az irányítást, hisztizést stb., egyszerűen küldd el a fenébe, ha idegesít. Hátha rájön magától, mi a gond.
Ezzel a mondattal mi a bajod? Nem voltam rossz magyarból de érthetö szerintem, mit szeretne ezzel mondani. (Még szövegkörnyezet nélkül is.)
Miért baj az neked, ha sokmimdent elvállal? Nem egyformák az emberek, van, aki energikusabb, társaságibb, nyüzsgőbb, van, aki kevésbé. Nem lehet, hogy egy kicsit féltékeny vagy rá?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!