Nektek mi a véleményetek erről? Hogy csinálnátok?
Ki kell tapasztalni, hogy neki mire van szüksége. Ne olyanok véleménye szerint cselekedj, akik pár percekre látják a kislányodat. Kíváncsi vagyok, ezek a jószándékúak mit szólnának, ha már fél órája zokognának, és hiába van otthon a család, a kutya meg nem kérdezné, mi a baj...
Szóval te ismered a babádat, tégy úgy, ahogy te látod a legjobbnak. Az én lányomnak pl elég volt, ha visszatettem a homlokához a szundikendőt, és simiztem kicsit, a fiam viszont csak ringatva aludt vissza.
Egy biztos: nem azért sír, mert minden rendben van. Lehet, hogy szüksége van rád. Ez 5 hetes korban elég ok a sírásra.
Keress rá, mi az a "negyedik trimeszter", segít megérteni a babát. Ő kilenc hónapig egy volt veled, még hónapokig nem tudatosul benne az se, hogy két külön ember vagytok. Eddig állandóan érezte a meleged, hallotta a szíved, a hangod. Most meg hirtelen egyedül van és csend van.
Vedd fel! Meg fogja tanulni, hogy nincs egyedül, mindig a közelben vagy. Nem hagytad magára, elég csak nyekkenni, és anya jön. Biztonságban van.
Ha sírni hagyod, akkor csak azt tanulja meg, hogy hiába sír, nem jön senki. :(
Ne hagyd sírni.
Ez is változni fog majd meglátod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!