Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Ti mit csinálnátok a helyemben?

Ti mit csinálnátok a helyemben?

Figyelt kérdés

Szóval arról van szó,hogy 1 éve költöztünk el onnan,ahol születtem,éltem,felnőttem. Ott vannak a barátaim,családom és mindenkim.

Múlt nyáron az ország másik végébe költöztünk. Itt viszont megöl az unalom. Egy viszonylag nagy város mellett lakunk egy faluban,azonban maga a nagy város,a régi lakóhelyemhez képest egy falu. Dög unalom,alig vannak szórakozóhelyek,barátaim sem nagyon vannak,csak úgy a suliban elbeszélgetünk és annyi. Szórakozni egyáltalán nem járok,mert nincs kivel,a faluban sem nagyon látni velem egyidőseket.

És gyakorlatilag a napjaim azzal telnek,hogy reggel suli,délután haza,és tanulok,gépezek,tv-t nézek. Hétvégén meg a kertben segítek füvet nyírni stb stb és emellé ugye a gép,tv. És ez nekem nagyon nem jó.

Ezelőtt úgy teltek a napjaim,hogy barátokkal lógtam,suli után benntmaradtunk,megittunk egy sört stb stb közösségben voltam. Jártam focizni,barátaimmal minden 2. hétvégén eljártunk szórakozni,és most mindez nincs,és nagyon hiányzik.

Viszont a szüleim tökéletes érzik magukat,mert nekik ott sem voltak nagyon barátaik,1-2 családdal voltak jóba a környéken,és 2 hetente 1x találkoztak. Na most ez itt is meg van,az egyik szomszéddal jól kijönnek,és ennyi,de nekik ez elég is,nincsenek túl nagy szociális igényeik,ellentétben velem.

A költözés előtt hitegettek,hogy mennyire nyüzsgő itt a fiatalok élete,aztán nagy lószrt. Nem jár senki sehová.

Anyám mindezt megérti,és engedi,hogy visszautazzak bizonyos időnként a barátaimhoz,de ez is édes kevés számomra. Apám viszont kimondottan ellenzi ezt az egészet,és neki 1x említettem,hogy nekem itt nem jó,és zokon vette,majdnem elsírta magát,hogy rossz helyre hozott,meg lelkizik folyamatosan,hogy milyen lelkifurdalása van emiatt,meg majd csak kialakul,meg ugye én vagyok a hibás,hogy nem vagyok elég barátságos,vagy nyitott.,csak az a helyzet,hogy ezzel én nem tudok mit kezdeni.

Itt megöl az unalom,és kimondottan szarul érzem magam,az viszont tény,hogy ahol régen laktam az sem jobb,mert elég sok a .... gangeszi felmenő.

És most ott tartok,hogy foggalmam sincs,hogy mit kezdjek magammal.

Most fogok végezni a gimnáziummal,és BP-re szeretnék menni egyetemre vagy főiskolára,de ugye ezt is ellenzi az apám (ezt még talán meg is oldom,megmondom neki,hogy nem érdekel,mert itt nem maradok.) Na meg ugye az is kérdéses,hogy felvesznek-e stb stb.

Szerintetek mi a fenét csináljak?

18F

2015. máj. 30. 12:44
 1/4 anonim ***** válasza:

ha most úgyis végzel, és szeptembertől elköltözöl, akkor nem tökmindegy?

csináld végig a felvételit és kész.

2015. máj. 30. 12:53
 2/4 anonim ***** válasza:
Az egyetemig, főiskoláig már féllábbal is kibírod nem? Ott meg úgyis új közösség, új emberek, lehet ismerkedni, bulizni, amit csak szeretnél.
2015. máj. 30. 13:57
 3/4 A kérdező kommentje:
hát ha felvesznek,vagy anyámék nem küldenek el egy mégkisebb városba....
2015. máj. 30. 15:25
 4/4 anonim ***** válasza:
Elég nagy vagy,intézd el,amit szeretnél.egy nagyobb város,nem a halál,van kollégium is,hėtvégén hazajársz.
2015. jún. 1. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!