Elakarom adni a lakásom de a felsö szomszédom elkergeti a vevő jelölteket a mocskos stílusával mit tudok tenni?
Ha igazán jó ár érték arányban van egy ingatlan, sokakat még a nyíltan problémás szomszéd sem tud eltántorítani. Bár ez sajnálatos hogy pont feletted van, az a legkritikusabb eleme egy társasháznak, ki van az ember feje felett.
Javaslom folytasd az eladást, lehet némileg tovább fog tartani, vagy valamennyit engedni kell belőle idővel.
Remélem olyannak sikerül majd eladnod, akit nemhogy nem zavar az idióta szomszéd, hanem durván rommá is fogja fenyíteni, vagy ütni.
Nem is baj, úgy őszintén, legalább nem árulsz "zsákba macskát".
Add el áron alul, de én pl szeretek az ilyen tényezőkkel is tisztában lenni, mielőtt megvásárolok egy lakást, ingatlant.
Nem érdekel az eladó "ó, itt minden szép, csendes környék etc" kamudumája, amit úgyis csak azért nyom, hogy megszabaduljon a lakásától, hanem szeretem felmérni a helyzetet.
Az meg nem az én dolgom, hogy képes-e eladni vagy sem.
Én ugyan nem bátorítanék senkit törvénytelen cselekedetekre, de azt szerintem megírhatom, hogy hallottam már érdekes történeteket rossz szomszédokról és azok kezeléséről. Hallottam egy történetet, ahol a zaklató szomszéd áldozata végül beruházott némi pénzt, amiért cserébe pár ember alaposan elbeszélgetett a problémás szomszéddal, aki ezután soha többet nem merte zaklatni a másikat.
Anyagilag elgondolkodtató a történet, mert megeshet hogy ez még a hülye szomszéd miatti árcsökkentésnél is olcsóbb megoldás lenne. Hát még ha költözni se kellene így már! Sajnos ezek törvénytelen dolgok így senkinek nem tanácsolom, pusztán szemléltető jellegű volt a történet, némi elméleti jellegű matekozással megtoldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!