Hirdetem a lakásomat a neten, és hívott egy ingatlanos cégtől valaki, hogy egy házaspár megbízásából keresnek lakást, és nekem nem lenne semmi költségem, csak a vevőnek. Létezik ilyen, vagy ez is csak egy átverés?
Figyelt kérdés
Semmiképp nem bíznék meg ingatlanost a lakásom eladásával, mert nincs rá szükségem, jók a fotók, rendben van a szöveg, és mivel még ott élek a mutatáshoz sem kéne "segítség". Viszont ha tényleg van olyan vevő, aki képes nekik megbízási díjat fizetni hogy ne ő keresgéljen, azzal én nem veszítek semmit. Ez létező rendszer itthon is, van aki képes ezért fizetni vevőként?2023. jan. 11. 15:07
1/15 anonim válasza:
Természetesen van. Elöre írtok egy szerzödést, hogy téged semmi költség nem terhel, mindent a potenciális vevö fizet, így semmi kockázatod sincs.
3/15 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy ez a beetető duma és megpróbál az ingatlanos rábeszélni, hogy kössél vele szerződést.
4/15 anonim válasza:
Ez tipikus átverős ingatlanos duma.
5/15 anonim válasza:
Ha bármit aláirat, olvasd el, és vidd magaddal, kérj 1 nap haladékot.
Úgyis szerződést akar kötni veled, az meg leginkább a saját sablon szövegük.
6/15 anonim válasza:
Ne irj ala semmit, csak akkor ha veteli szandekrol van szo es adnak eloleget.
7/15 anonim válasza:
Nekem is azt mondta a gyökér ingatlanos, hogy a vevője pont ilyen ingatlant keres mint az enyém.
Amikor aláírtam a szerződést utánna a vevője pont külföldre utazott...
Mondanom sem kell, én adtam el a lakást, soha többé nem állok szóba ingatlanossal.
Hazug banda.
9/15 anonim válasza:
Hasonlóan jártam, kitette a hírdetést kb. 15 %-kal olcsóbban. Hónapokig vitáztam vele, mert nem rajta keresztül adtam el.
10/15 anonim válasza:
Nem értem hogy neked mit kellene tenned. Ha kíváncsi az ingatlanos a lakásra megnézheti a vevő helyett. Ennyi. Semmit nem írok alá. Ha hozza a vevőt és az leteszi a pénzt akkor eladom neki a lakást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!