Elakarom adni a lakásom de a felsö szomszédom elkergeti a
vevő jelölteket a mocskos stílusával mit tudok tenni?
Érdekes hogy áron alul el lehet adni a felső szomszéd problémával együtt?
2023. ápr. 14. 09:05
Na akkor most pár kérdés.
A szomszéd haragszik rád valamiért?
A szomszéd bolond?
A szomszéd akarja megszerezni a lakást?
Miért nem írod le a lényeget, hogy mi miatt van ez?
2023. ápr. 14. 09:16
13/26 A kérdező kommentje:
Valahogycsak szabadunom kell ebböl a helyzetböl...
14/26 A kérdező kommentje:
Alkoholista gyógyszerfüggö, amikor megvettem 10 éve nem volt gond utobbi években szokott rá.
Sajnos nem sokmindent lehet csinálni, nagymamám pl demens, meg van róla győződve, jogy az alsó szomszédai mérgezik őt gázzal a lakása csövein keresztül.,, rendszeresen lejár hozzájuk fenyegetőzni, már a 3. Albérlő van alatta, mert mindenkit elüldöz ezzel.
2023. ápr. 14. 09:41
Mikor lemegy fenyegetőzni, rá kell hívni a jardot, aztán reménykedni, hogy nekik is nyomja, aztán ha ez rendszeressé válik, előbb utóbb elvitetik aztán korházban tölt pár napot.,, viszont örökre nem lehet megszabadulni tőle,,, illetve igen, de azért börtön jár :D
2023. ápr. 14. 09:53
azért te is jó arc vagy 15, inkább tegye tönkre a vénasszony mindenki életét, de ti csak azért sem fogtok róla gondoskodni és elszállítattni egy megfelelő otthonba, ahol rá professzionálisan vigyáznak és nem ártatlan emberek életét teszi pokollá....
rendőrség, vagy ha van rokona a felső szomszédnak, meg lehet próbálni arra hatni, hogy tüntessék már el onnan... nem mindig működik, mert ugye 15 is milyen empatikus és segítőkész, de hátha :/
2023. ápr. 14. 10:22
17, könnyű látatlanban pálcát törni olyan felett, akitől amúgy semmit nem tudsz.
Az öreglány már a megszületésem előtt a kedvenc unokájára íratta mindenét, nehogy a családom bármit örököljön tőle, ugyanis bigott vallásos a vén szipirtyó, anyukám elvállt az első férjétől, mert az verte, apukámmal pedig soha nem házasodtak össze, ezért én fattyú vagyok a vénlány szemében, és úgy is kezelt egész életemben, felőlem meggebedhet ahol van… de anyukám mégígy is főz, mos rá, meg kivakarja a szarából az öreglányt minden nap… messze többet teszünk érte, mint amit megérdemel.
2023. ápr. 14. 11:01
17-es, nem akartam belepofázni, mert nem nekem céloztad a választ, de tudod, hogy milyen nehéz egy embert bejuttatni egy otthonba, ha ő makacsul nem akar menni? Kényszeríteni nem lehet. Anyai nagymamámat is évekig győzködték a gyerekei, végül házhoz járó segítőt is fizettek, aztán egyszer baleset történt vele otthon, akkor egyezett bele az otthonba, mert megijedt, hogy nincs mindig ott vele valaki. Amúgy 3 gyerekéből csak 1 él abban a térségben, de ő is másik településen, és még aktívan dolgozik, egyik gyereke külföldön él, mi meg bár országon belül, de több száz km-rel arrébb, mamám senkihez nem akart alkalmazkodni, az idősek otthona ellen is ez volt az érve, hogy ott nem csinálhatja azt, amit ő akar.
2023. ápr. 14. 12:19
Kérdező, esetleg a családjával nem tudjátok felvenni a kapcsolatot?
2023. ápr. 14. 12:20
Kapcsolódó kérdések: