Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Szerintetek,mennyire szemetes...

Pcpsx kérdése:

Szerintetek,mennyire szemetes Budapest egész területe???

Figyelt kérdés

2023. márc. 15. 18:20
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
81%
Meglehetősen. A vasutak mentén, sőt a pályaudvarok területén egészen elképesztő.
2023. márc. 15. 18:26
 2/13 anonim ***** válasza:
81%
igazából bármerre mehyek szeméten járok
2023. márc. 15. 18:32
 3/13 anonim ***** válasza:
84%
Hatalmas kosz van, mindenhol eldobált csikkek és energiaitalos dobozok hevernek a környékünkön. Rengeteg kutyapiszok és üvegszilánk éktelenkedik a közterületeken. Felénk az utcakép inkább balkáni mint európai sajnos.
2023. márc. 15. 18:35
 4/13 anonim ***** válasza:
78%

#3: ugyanez, igazából mióta kisgyerekem ban, azóta döbbentem rá, hogy mennyire ocsmány az egész, az összes zöldterület cigicsikk, üvegszilánk, maszkok, zsepik wcpapír.

a dobozokat nálunk legalább összegyűktik a guberálók, ennyi hasznik van.

2023. márc. 15. 18:39
 5/13 anonim ***** válasza:
5%
London, Bangkok ( Thaiföld )sokkal szemetesebb, koszosabb mint Budapest. Londoban éltem 5 évet, ennyire koszosnak soha nem láttam Budapestet mint Londont. (tősgyökeresen budapesti vagyok) Thaiföldön akárhányszor megyek, mindig elámulok , hogy egy ilyen gyönyörű ország hogy lehet ennyire koszos, szemetes. Párizsról nem is beszélek, ott szó szerint emberi szarba is léphet az ember. Budapest a külföldi városokhoz képest messze nem olyan koszos.
2023. márc. 15. 18:45
 6/13 anonim ***** válasza:
83%
Ahol én lakom, nem annyira a szemét a gond, inkább az, hogy minden második lakásban állatot tartanak és az összes járda, kapualj, fal, oszlop, kuka körbe van hugyozva. Foltokban éktelenkedik. Hiába mossák, fertőtlenítik az utcákat, talán az csak mégjobban felkavarja a megszáradt húgyot. Néha, főleg amikor éhgyomorra vagyok, el tudnám hányni magam. Emellett a cigaretta csikk nekem már semmi...
2023. márc. 15. 18:49
 7/13 anonim ***** válasza:
Az egész egy összefüggő szemétdomb, - élen a külterületeivel!
2023. márc. 15. 18:51
 8/13 anonim ***** válasza:
16%

Miért lett az 5-ös válaszadó lepontozva? Pedig igaza van. Bárhol élsz a nagy világban mindenütt ugyanez van. Én Nashville-ben élek. Itt is kosz van, drogosok , alkoholisták ahol vannak ott végzik el a kis-nagy dolgukat. Pályaudvarok, koszosak. Minden nap takarítanak, de hiába, délutánra mintha semmit nem csináltak volna, újra kosz van.

Járjátok a világot, és ugyanezt látjátok.

2023. márc. 15. 19:03
 9/13 anonim ***** válasza:
80%

#8:

Azért, mert itt Budapestről van szó, senkit nem érdekel, hogy Nashville-ben mi van.

2023. márc. 15. 19:06
 10/13 anonim ***** válasza:
94%
Mindenhol van szemét és kosz, a kérdés Pestre vonatkozik. Tudjuk, hogy máshol sem jobb, de ez kicsit úgy hangzik, hogy jól van ez így, fogadjuk el, mert máshol sem jobb. Engem speciel nem izgat, hogy Bangkok mennyire koszos, mert nekem Pesten kell a húgyot szagolni.
2023. márc. 15. 19:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!