Vidékiek! Ha lenne rá lehetőségetek, elköltöznétek Budapestre?
Mit értünk vidék alatt? Magyarországon vannak másik városok is, nemcsak Budapest. Számomra a "vidék" A) valamilyen falusias, tanyás rész B) az országnak a városomon kívüli része, leszámítva persze a komolyabb városokat. Tehát, ha innen nézzük, én pl. nem vagyok sem vidéki, sem budapesti.
Budapest lenne egyébként az utolsó helye az országnak, ahová költöznék, pedig havonta több alkalommal is ellátogatok oda, egyébként home office-ból dolgozok.
Több okból sem, egyrészt ez számomra visszalépés lenne (már éltem Budapesten pár évet), másrészt azok a környékek, ahol el tudnám képzelni az életemet, megfizethetetlenek, tehát semmi értelme nem lenne 2x annyi pénzt kidobni lakhatásra, mint most, egy kb hasonló, homeoffice-os, nyugodt, kulturált környéken lakós életmód kedvéért. Szerintem a HO a nyerő, de nagyra értékelem Budapest jobb részeit és nagyon csípem az ottaniakat is. Nekik jó ott. Ha egyszer újra úgy hozza a sors, ismerem a járást, de számomra most vannak jobb lehetőségek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!