Akik Hollandiában laktok, ott tényleg ijesztő nagy pókok élnek a házakban mint pl Angliában?
Figyelt kérdés
márc. 14. 07:57
1/8 anonim 

válasza:

Hogy mit szeretnél, tessék? Ugyanazok a pókfajok vannak ott is, mint itt is. Kaszáspók, néha keresztespók
Miről beszélsz? Még asztráliában se nagyon mennek be házakba az óriáspókok
2/8 anonim 

válasza:

#1 dehogynem. Rokonaim laktak Ausztráliában, volt náluk a kanapé mögött 10 centis pók is.
3/8 anonim 

válasza:

Európában én nem hallottam nagy, veszélyes pókokról.
De Ausztráliában tényleg vannak, meg úgy tudom USA egyes részein is. Ha nem is nagy, de veszélyes.
4/8 anonim 

válasza:

Jó most mit értünk nagy alatt? Nekem már azok is nagyok, amik itt Pesten be szoktak jönni a lakásba, 3-4 centis húsos dögök.
5/8 anonim 

válasza:

Nekem tarantulák másznak be, de elhaverkodom velük szimpatikusak.
7/8 anonim 

válasza:

Picit tényleg nagyobbak tudnak lenni itt a pókok (nem a sima kaszáspókról beszélek, hanem "kövérebb" pókokról), de nem vészes. Kb 2 évente látok kimondottan nagy pókot a házban. A legnagyobb eddig talán 5-6 centis lehetett.
8/8 anonim 

válasza:

Én egy csomó patkányt láttam futkározni mikor nyaralni voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!