Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Akik Hollandiában laktok, ott...

Akik Hollandiában laktok, ott tényleg ijesztő nagy pókok élnek a házakban mint pl Angliában?

Figyelt kérdés

márc. 14. 07:57
 1/8 anonim ***** válasza:
33%

Hogy mit szeretnél, tessék? Ugyanazok a pókfajok vannak ott is, mint itt is. Kaszáspók, néha keresztespók

Miről beszélsz? Még asztráliában se nagyon mennek be házakba az óriáspókok

márc. 14. 08:26
 2/8 anonim ***** válasza:
87%
#1 dehogynem. Rokonaim laktak Ausztráliában, volt náluk a kanapé mögött 10 centis pók is.
márc. 14. 08:39
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Európában én nem hallottam nagy, veszélyes pókokról.

De Ausztráliában tényleg vannak, meg úgy tudom USA egyes részein is. Ha nem is nagy, de veszélyes.

márc. 14. 08:56
 4/8 anonim ***** válasza:
83%
Jó most mit értünk nagy alatt? Nekem már azok is nagyok, amik itt Pesten be szoktak jönni a lakásba, 3-4 centis húsos dögök.
márc. 14. 09:28
 5/8 anonim ***** válasza:
33%
Nekem tarantulák másznak be, de elhaverkodom velük szimpatikusak.
márc. 14. 11:02
 6/8 anonim ***** válasza:
38%
Csak ha sok füvet szivsz.
márc. 14. 11:04
 7/8 anonim ***** válasza:
51%
Picit tényleg nagyobbak tudnak lenni itt a pókok (nem a sima kaszáspókról beszélek, hanem "kövérebb" pókokról), de nem vészes. Kb 2 évente látok kimondottan nagy pókot a házban. A legnagyobb eddig talán 5-6 centis lehetett.
márc. 14. 13:17
 8/8 anonim ***** válasza:
72%
Én egy csomó patkányt láttam futkározni mikor nyaralni voltunk.
márc. 14. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!