Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit csinálhat a szomszédom ?...

Mit csinálhat a szomszédom ? Van okom félni?

Figyelt kérdés
A szomszédom kb 1 hónapja minden éjjel valamit mozgat. Tologat valamit, elképzelésem sincs h mit. Valamint a másik dolog h időszakosan percenkent megnyitja a csapot pár másodpercre. A sztorihoz hozzátartozik hogy már több mint egy éve élek itt, és soha nem talalkoztam vele. És nem egy vekony falu panel lakásról beszelunk. Egész éjjel ég nála a villany. Te Nem ijednél meg ha hajnali 3kor arra kelnél hogy a fura szomszédod a csapot engedgeti és érdekes zajokat hallasz? Vagy esetleg van valakinek tippje h mit csinál? Kicsit parázok

2022. nov. 1. 23:26
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
79%
Azok holttestét tünteti el akik szerint gyanúsan viselkedik.
2022. nov. 1. 23:29
 2/21 anonim ***** válasza:
47%

Jelents a rendőrségnek ha túlságosan félsz és gyanítasz valamit.

Véleményem szerint lehet hogy valami nem túl jó dolgot csinál mivel elmondásod alapján tényleg elég gyanúsnak hangzik a szomszéd tevékenysége, de persze az is meglehet hogy van valami megmagyarázható oka aminek semmi köze nincsen bűncselekményhez vagy hasonlóhoz.

2022. nov. 1. 23:46
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem lehet, hogy simán csak olyan műszakban dolgozik ami miat tlényegében fordítva él, és éjszaka vna ébren, nappal alszik?

Csapot nyitogatni, tárgyakat tologatni.... ez az élet hangjai, ha engedek magamnak egy pohár vizet és leülök az asztalhoz, ugyanezeket a zajokat keltem.

Egyébként milyen lakásról van szó? Ha nem panel, akkor hogy vagy ennyire közel hozzá, hogy hallod a csapját?:D

Kert van?

2022. nov. 2. 00:09
 4/21 A kérdező kommentje:
De az lehet hogy éjszakai műszakban dolgozik, de te minden nap targyakat tologatsz?percenkent megengeded a csapot? Orankent csinalod ezeket?
2022. nov. 2. 00:13
 5/21 anonim ***** válasza:
100%

4, tipp volt

Percenként, de mennyi időre és összességében menny ideig cisnálja ezt a csapengedést? mert az is lehet, hogy valamilyen vízelosztórendszer adagolja a vizet.

A bútortologatás amúgy... hát nézd, ez kicsit olyan, mint a fúrás panelban. Ha végigveszed, hogy mikor fúrtál utoljára, akkor egyszerűen értelmezhetetlen a tény, hogy az egyik szomszéd - aki nem felújít - konkrétan mindne második nap fúr valamit. Csak 5 percig, de fúr. Nincs ennyi szabad felület a lakásban, hogy ennyit fúrjon, mégis megteszi:D Valakinek meg a bútortologatás.

De milyen ház ez, hogy ennyire hallod?

2022. nov. 2. 00:18
 6/21 A kérdező kommentje:
Úgy képzeld el, hogy kb ejfeltol reggel 4ig nyitogatja a csapot. Pár masodpercre, aztán 2 perc mulva ujra. Aztán 37perc mulva ujra.. és ez így rendszertelenül egesz ejjel. Most például olyan hangok jönnek at, mintha a falnak csapkodna valamit. Ez egy nagyon új építésű panel haz, de téglából, nem kene atszurodnie pl a “butor”mozgatasnak
2022. nov. 2. 00:27
 7/21 anonim ***** válasza:
51%
Jeffrey Dahmer is hasonlókat csinált...............
2022. nov. 2. 00:42
 8/21 anonim ***** válasza:
90%
Nem lehet, hogy mentális beteg? (Csak tippelek, ne szavazzatok le a sárga földig légyszíves :D) Az megmagyarázná, miért nem hagyja el a lakást. Mármint, ha elhagyná, valószínűleg találkoztál volna már vele. Mamám skizofrén, és neki az a heppje, hogy éjjelente holdkóros állapotban zabál. Áll az étel felett, és üveges tekintettel tömi a szájába az ételt. Egyszer szemtanúja voltam, mikor mentem ki pisilni, azóta se felejtettem el. Szóval lehet hogy ő is önkívületi állapotban, kényszeresen csinálja ezt a csap nyitogatást és bútor tologatást. De teljességgel megértelek, szerintem is elég para.
2022. nov. 2. 01:20
 9/21 anonim ***** válasza:
90%

Nekem is a Jeffrey Dahmer jutott eszembe. Nem nem normális egyáltalán, de te meg aludjál és ne hallgatózzál.

Nálunk olyan volt hogy felettünk lakott egy néni akinek a vonat levágta az egyik lábát, jártak hozzá ápolók minden nap. Én minden éjszaka hallottam hogy tologatja a járókeretet a szobába. Jeleztem az ápolóknak hogy szóljanak már a néninek ne éjszaka tolja már a járókeretet a parkettán, a válasz az volt hogy a néni nem is tud felkelni az ágyból. Szóval rejtély hogy akkor mi lehetett az a hang. De szinte minden nap és csak éjszaka

2022. nov. 2. 01:35
 10/21 anonim ***** válasza:
86%
#9 Köszi a hozzájárulást az éjszakai tanulásomhoz, most kiment az álom a szememből :D
2022. nov. 2. 01:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!