Mit csinálhat a szomszédom ? Van okom félni?
Jelents a rendőrségnek ha túlságosan félsz és gyanítasz valamit.
Véleményem szerint lehet hogy valami nem túl jó dolgot csinál mivel elmondásod alapján tényleg elég gyanúsnak hangzik a szomszéd tevékenysége, de persze az is meglehet hogy van valami megmagyarázható oka aminek semmi köze nincsen bűncselekményhez vagy hasonlóhoz.
Nem lehet, hogy simán csak olyan műszakban dolgozik ami miat tlényegében fordítva él, és éjszaka vna ébren, nappal alszik?
Csapot nyitogatni, tárgyakat tologatni.... ez az élet hangjai, ha engedek magamnak egy pohár vizet és leülök az asztalhoz, ugyanezeket a zajokat keltem.
Egyébként milyen lakásról van szó? Ha nem panel, akkor hogy vagy ennyire közel hozzá, hogy hallod a csapját?:D
Kert van?
4, tipp volt
Percenként, de mennyi időre és összességében menny ideig cisnálja ezt a csapengedést? mert az is lehet, hogy valamilyen vízelosztórendszer adagolja a vizet.
A bútortologatás amúgy... hát nézd, ez kicsit olyan, mint a fúrás panelban. Ha végigveszed, hogy mikor fúrtál utoljára, akkor egyszerűen értelmezhetetlen a tény, hogy az egyik szomszéd - aki nem felújít - konkrétan mindne második nap fúr valamit. Csak 5 percig, de fúr. Nincs ennyi szabad felület a lakásban, hogy ennyit fúrjon, mégis megteszi:D Valakinek meg a bútortologatás.
De milyen ház ez, hogy ennyire hallod?
Nekem is a Jeffrey Dahmer jutott eszembe. Nem nem normális egyáltalán, de te meg aludjál és ne hallgatózzál.
Nálunk olyan volt hogy felettünk lakott egy néni akinek a vonat levágta az egyik lábát, jártak hozzá ápolók minden nap. Én minden éjszaka hallottam hogy tologatja a járókeretet a szobába. Jeleztem az ápolóknak hogy szóljanak már a néninek ne éjszaka tolja már a járókeretet a parkettán, a válasz az volt hogy a néni nem is tud felkelni az ágyból. Szóval rejtély hogy akkor mi lehetett az a hang. De szinte minden nap és csak éjszaka
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!