Mik ezek a hangok amiket hallok a lakásban én már kezdek félni mit csináljak? Egyedül lakom
Zajokat hallok mikor zuhanyoztam akkor is hallottam hogy a mosógépnél zörög valami azt hittem csak a kábel esett le mert akkor szokott ilyen hang lenni de nem láttam hogy a helyén van. Felkapcsoltam a lámpát az is adott ki valami hangot és sötét lett. A szekrény zörög.
Nem képzelem be komolyan hallom.
1, madár befészkelt a klímán keresztül
2, egerek vannak az álmennyezet felett
3, szellemek kísértenek
4, egy csöves lakik a padláson
Nem megy az agyamra xd
Vannak barátnőim munkatarsak velük szomam valahova menni délután
idézet:"velük szomam valahova"
Vajon mi lehet az a szomam? szomama? A mamád is ott lakik? Vagy hasszán szulejmán szom lakik ott?
Jaj bocsánat elirtam.
Velük szoktam menni valahova*
Na,nálam ma pont ez volt... Néha vannak ilyen napjaim. Ma mindenféle gyanús zörejeket hallottam és a macska is furán viselkedett, hallgatózott, ijedezett. Aztán este kiégett a villanyégő és leverte a biztositékot ott álltam a sötétbe mint a hülye...
Velem többnyire akkor van ilyen, ha fuj a szél de kogikus is, hogy ha szél van, több a fura zaj, mert csapkod mindent.De nálunk néha tényleg van szellemjárás is, de még sosem bántottak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!