Ráhívhatom a szomszédomra a rendőrséget ha az erkélyen füvezik és nálunk is folyton áll a füst a lakásban miatta? Csinálnának valamit?
Rám már hívták így a rendőrséget, igaz előtte nem szóltak, a rendőrség nem tud mit csinálni vele, ráijesztésnek jó lehet.
Az egész lépcsőházat végig kérdeztem ki volt az, kit zavar (senkit nem zavart, legalábbis azt mondták).
Rá egy hétre lejött a felső szomszéd, azt mondta őt talán egy kicsit zavarja, megbeszéltük, hogy semmit nem szór le az erkélyről, nem mászkál elefánt módjára 8után, én meg megyek a tetőre. Azóta kávéztunk együtt néhányszor..
Örülök, hogy kertes hàzban élünk, a gyerekem sem mérgezem, hisz kint az udvaron, teraszon cigizünk.
Kérdésedre válaszolva:
A fű miatt tehetsz bejelentést, de azzal a jegyző sem fog foglalkozni, hogy a saját erkélyén cigizik.A lépcsőhàzban tilos, de azért az kopasznak is hajmeresztő lenne, ha a magántulajdonában lévő erkélyen nem gyújthatna rá.
Vagy elviseled, vagy elköltözöl kertes házba.
Azért nehogy lassan már egy ember otthon se gyújthasson rá, mert vannak akik nem bírjàk.
Én sajnàlom, hogy asztmàs vagy, de ez miatt senkit nem kényszetíthetsz arra, hogy otthon se gyújthasson rà.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!