Ráhívhatom a szomszédomra a rendőrséget ha az erkélyen füvezik és nálunk is folyton áll a füst a lakásban miatta? Csinálnának valamit?
Hívd ki a rendőrséget, hátha utàna jól megagyal.Jogosan!
A sajàt teraszán, erkélyén akkor cigizik amikor akar, nem te döntöd el, ezt értsd meg.
"Jogosan megagyal" a fizikai erőszak maximum a te fejedben jogos dolog. Nekem ez pont megérné mert utána kilakoltatnák. Már történt ilyen. Ahol régen laktam egy kislányt szájbavágott a szomszédja. Költöznie kellett! A fű fogyasztás és birtoklás szintén nem legális dolog, ha eddig azt hitted volna. Azt nincs joga a saját lakásában sem csinálni nemhogy telifüstölni vele a szomszédai lakását! A válaszaid pedig 0% ban hasznosak
Így találhatnál valami más szórakozást is magadnak mint a trollkodás. Nem szánalmas primitív drogosok és dohányosok válaszaira vagyok kiváncsi!
sűlyedni=süllyedni
Ha màr ennyire kritizáltad valaki helyesírásàt :)
Hidd el, bárhova mész, fogsz dohányzókkal találkozni.
Költözhetsz bárhová, dohànyosok mindig lesznek.
Tudod, ugye kitiltották az éttermekből, szórakozóhelyekről a dohányzást.
Itt lakom a Mátra aljàn.A büfésoron, Mátrafüreden ki vannak téve a hamutálcák, és kajálni lehet ott!
Na, mégse háborog senki.
Nehogy màr a kàvémhoz állva kelljen rágyújtani...Menj arrébb, vagy amikor cigizik, ne menj ki az erkélyen/teraszon.
(Lehet könnyen dumàlok kertes házból nagy udvarral, de képzeld el, a lànyom társasházba született, később költöztünk.Köszönjük, jó egészségnek örvend)
De szerinted bárki is megmondhatja bárkinek, hogy otthon mit csinálhat és mit nem?
Nem fogja bent szívni, nem fog leszokni.
Neked annyit fognak mondani, hogy ne kintre teregess, csukd be az ajtót/ablakot.Nem vicc, ezzel nem fognak foglalkozni, nincs rà törvényi szabályozás.
Szeretünk kijárni Erdélybe, páromnak nagyon jó barátai élnek kint.
Tavaly elmentünk egy full extrás strandra, van egy olyan medence, ahol bárszékek vannak a medencében, ott a bàr, és hamutartók vannak.Igen, jól esett a hideg sör mellé rágyújtani.(keress rá, Nagyvárad utàn van, egy tízemeletes hotel része) Akit zavart, nem arra úszkált, màsrészt nem mindenki akad fenn ilyan aprósàgokon mint te.
Amíg elszív egy cigit, kötve hiszem, hogy nálad állna bent a füst.Dohànyosként màr csak tudom.
És nem a zàrt lakásban szívtuk míg társashàzban éltünk, tehàt nem a gyerek mellett, hanem a lépcsőházban, mert nekünk nem erkélyes lakàs volt.
Persze mostmár màs a dohànyzás így, hogy kertes hàzban élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!