Mit csinálhat a szomszédom ? Van okom félni?
En ugyanezt csinalom: eszek,elotte lemosom a zoldseget meg a kezem.
Vagy amikor a kutyat etetetm ugyanez.
Tologatas: szek stb.
Vallalkozokent megtehetem,h keson fexek.
Sajnos nincs olyan kenyelmes es valtozatos munkam,mint egy bergyilkosnak. 😁😄
Igaz, kertes ház, de nálunk a szivattyú akkor megy percenként pár másodpercre, ha már megtelt az az akármilyen tartály.
Meg a fűtésrendszer ki-be kapcsolása is lehet olyan hangú, mintha csapot nyitogatnának.
A panelben/társasházban mindig voltak, lesznek hangok, és többnyire soha nem ott keletkeznek, ahol mi azt igazán gondoljuk. Laktunk mi is egy évtizedig társasházban, olyannal vádolt folyton az alattunk lakó, meg a felettünk lakó is, hogy csak lestem. Az alattunk lakó szerint magassarkúban járok olyankor, amikor egyébként nem is voltunk otthon, mert dolgoztunk. A felettünk lakó szerint meg én folyton káposztát főzök, ami szintén nem lehetséges, mert nagyjából félévente egyszer csináltam töltött káposztát. Volt, hogy rendőröket küldött ránk.... Csak néztem, amikor ajtót nyitottam, még a rendőr szabatkozott, hogy elnézést, de hivatalból muszáj lenne szétnéznie, mert a néni feljelentett minket.
Mi is hallottunk ezt-azt, de mi dolgoztunk, fáradtak voltunk, így hamar aludtunk, ki nem szarta le a zajokat.
Már kertesben lakunk, itt max a szomszéd fűkaszál/rotál/egyebek, meg a millió madár csicsereg, énekel. De imádjuk, soha vissza nem mennék a társasba.
Nálunk is van egy idióta, aki minden nap kalapál vagy fúr. Nem azzal van a problémám, hogy valaki igényes a környezetére, - felújítgat, egyebek, - de komplett toronyházat fel lehet húzni annyi idő alatt, amióta ez megy és gyakorlatilag soha nincs vége. Számomra az érthetetlen, hogy amennyiben én élnék így az otthonomban, legkésőbb három hét múlva keresne valaki, hogy "mit képzelek" és hasonlók, az viszont alanyi joga bárkinek, hogy - a nappalra való tekintettel, de ezt figyelmen kívül hagyva is - az ember a saját otthonában ne leljen nyugalomra, ne tudjon pihenni.
Mondom: amit meg kell csinálni, meg kell csinálni, - ne éljen senki egy lepusztult jurtában, nem kell a végletekben gondolkodni, - de azt nehezen emésztem, hogy szinte nincs a napnak legalább egy, három órás periódusa, amikor ne csörömpölne valaki.
Lehet éjszakai bagoly, esetleg ilyen a munkarendje. Vagy mindkettő.
A tologatásra és húzogatásra hoznék egy olyan tippet ami úgy láttam még nem volt. Szóval az én tippem az valami tolóajtó lesz, esetleg beépített bútor amit húzogatni kell, vagy akár az ágyat nyitja ki olyankor. A vízcsapnyitogatás az érdekes dolog, lehet tisztaságmániás, vagy olyankor főz, esetleg kisebb takarításokat végez?
Kellemetlen lehet a dolog. De sokat sajnos ezellen nem lehet tenni, igazából mind normál életviteles zajnak minősül.
Ha véletlen mégis összefutnátok a lépcsőházban, persze lehet ismerkedni és megkérdezni. Ha kiderülni végül mi volt a megoldás, javaslom oszd meg itt is. Sokan lennénk rá kíváncsiak, úgy látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!