Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mit csinálhat a szomszédom ?...

Mit csinálhat a szomszédom ? Van okom félni?

Figyelt kérdés
A szomszédom kb 1 hónapja minden éjjel valamit mozgat. Tologat valamit, elképzelésem sincs h mit. Valamint a másik dolog h időszakosan percenkent megnyitja a csapot pár másodpercre. A sztorihoz hozzátartozik hogy már több mint egy éve élek itt, és soha nem talalkoztam vele. És nem egy vekony falu panel lakásról beszelunk. Egész éjjel ég nála a villany. Te Nem ijednél meg ha hajnali 3kor arra kelnél hogy a fura szomszédod a csapot engedgeti és érdekes zajokat hallasz? Vagy esetleg van valakinek tippje h mit csinál? Kicsit parázok

2022. nov. 1. 23:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
79%

En ugyanezt csinalom: eszek,elotte lemosom a zoldseget meg a kezem.

Vagy amikor a kutyat etetetm ugyanez.

Tologatas: szek stb.

Vallalkozokent megtehetem,h keson fexek.

Sajnos nincs olyan kenyelmes es valtozatos munkam,mint egy bergyilkosnak. 😁😄

2022. nov. 2. 03:02
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, de én még több információt gyűjtenék. Lemérném sz időt, hogy hány oercenként csinálja, lemennék az utcára, hátha látható balami az ablakból vagy megnézném, hogy melyik szobába ég a villany, ill. ha lehet átmennék a lépcsőházba hallgatózni, hogy ott hogyan hallatszik. Majd beszélgetnék az ő közvetlen szomszédaival, hátha ők többet tudnak.
2022. nov. 2. 07:11
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Igaz, kertes ház, de nálunk a szivattyú akkor megy percenként pár másodpercre, ha már megtelt az az akármilyen tartály.

Meg a fűtésrendszer ki-be kapcsolása is lehet olyan hangú, mintha csapot nyitogatnának.

A panelben/társasházban mindig voltak, lesznek hangok, és többnyire soha nem ott keletkeznek, ahol mi azt igazán gondoljuk. Laktunk mi is egy évtizedig társasházban, olyannal vádolt folyton az alattunk lakó, meg a felettünk lakó is, hogy csak lestem. Az alattunk lakó szerint magassarkúban járok olyankor, amikor egyébként nem is voltunk otthon, mert dolgoztunk. A felettünk lakó szerint meg én folyton káposztát főzök, ami szintén nem lehetséges, mert nagyjából félévente egyszer csináltam töltött káposztát. Volt, hogy rendőröket küldött ránk.... Csak néztem, amikor ajtót nyitottam, még a rendőr szabatkozott, hogy elnézést, de hivatalból muszáj lenne szétnéznie, mert a néni feljelentett minket.

Mi is hallottunk ezt-azt, de mi dolgoztunk, fáradtak voltunk, így hamar aludtunk, ki nem szarta le a zajokat.

Már kertesben lakunk, itt max a szomszéd fűkaszál/rotál/egyebek, meg a millió madár csicsereg, énekel. De imádjuk, soha vissza nem mennék a társasba.

2022. nov. 2. 10:53
 14/21 anonim ***** válasza:
89%

Nálunk is van egy idióta, aki minden nap kalapál vagy fúr. Nem azzal van a problémám, hogy valaki igényes a környezetére, - felújítgat, egyebek, - de komplett toronyházat fel lehet húzni annyi idő alatt, amióta ez megy és gyakorlatilag soha nincs vége. Számomra az érthetetlen, hogy amennyiben én élnék így az otthonomban, legkésőbb három hét múlva keresne valaki, hogy "mit képzelek" és hasonlók, az viszont alanyi joga bárkinek, hogy - a nappalra való tekintettel, de ezt figyelmen kívül hagyva is - az ember a saját otthonában ne leljen nyugalomra, ne tudjon pihenni.

Mondom: amit meg kell csinálni, meg kell csinálni, - ne éljen senki egy lepusztult jurtában, nem kell a végletekben gondolkodni, - de azt nehezen emésztem, hogy szinte nincs a napnak legalább egy, három órás periódusa, amikor ne csörömpölne valaki.

2022. nov. 2. 11:11
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Lehet éjszakai bagoly, esetleg ilyen a munkarendje. Vagy mindkettő.

A tologatásra és húzogatásra hoznék egy olyan tippet ami úgy láttam még nem volt. Szóval az én tippem az valami tolóajtó lesz, esetleg beépített bútor amit húzogatni kell, vagy akár az ágyat nyitja ki olyankor. A vízcsapnyitogatás az érdekes dolog, lehet tisztaságmániás, vagy olyankor főz, esetleg kisebb takarításokat végez?

Kellemetlen lehet a dolog. De sokat sajnos ezellen nem lehet tenni, igazából mind normál életviteles zajnak minősül.

Ha véletlen mégis összefutnátok a lépcsőházban, persze lehet ismerkedni és megkérdezni. Ha kiderülni végül mi volt a megoldás, javaslom oszd meg itt is. Sokan lennénk rá kíváncsiak, úgy látom.

2022. nov. 2. 15:13
 16/21 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem is kérdezd meg tőle, pl így: "Kedves szomszéd, tegnap éjfélkor megnyitotta a csapot, aztán 37 perc múlva újra, majd 2 perc múlva, majd 14 perc múlva, majd két percenként valamilyen bútort tologatott, plusz éjfél és hajnali 4 között égette a villanyt. Miért?" Ha választ nem is kapsz, utána tutira ő fog parázni tőled.
2022. nov. 2. 16:50
 17/21 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem főz. Régen úgy dolgoztam, hogy hajnal 1-3 körül értem haza, és még akkor álltam neki főzni. Egyedül laktam, senkit nem érdekelt. De a csapnyitosgatás, bútortologatás is pipa, hiszen kihúzod a fiókot, arrébb teszed a széket, hogy ráállj és levegyél valamit a felső polcról, el kell utána mosogatni, le kell takarítani a tűzhelyet, meg a munkalapot, és ha a szomszédod is hajnalban ér haza, akkor gondolom zuhanyzik, vagy fürdik is.
2022. nov. 4. 15:32
 18/21 anonim ***** válasza:
77%
Nálunk a házban lakott egy magányos pasi. Szinte alig láttuk. Éjszaka ha ittas volt szövegeket kalapált a talajba. Párszor szóltak neki az itt lakók. Aztán a házmester kikapcsolta az áramot bizonyos időre. Addig csönd lett. Mi azóta családi házban élünk. Nem tudom ott lakik e még. De a rendőrség sem tudott semmit tenni ez ügyben.
2022. nov. 4. 15:59
 19/21 anonim ***** válasza:
# szögeket
2022. nov. 4. 22:10
 20/21 anonim ***** válasza:
54%
Minek néztél Jeffrey Dahmer-t? Most meg be vagy fosva!
2022. nov. 7. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!