Kezdőoldal » Emberek » Lakóhely, szomszédok » Mi volt az eddigi legijesztőbb...

Mi volt az eddigi legijesztőbb esemény, amit más emberek miatt (tehát nem paranormális történéseket értek ezalatt) kellett átélned az életed során?

Figyelt kérdés

2023. márc. 30. 11:20
 1/10 anonim ***** válasza:
98%
A szemben lévö házból egy nö kiugrott a 4. emeletröl, éppen az erkélyen voltam, de háttal a másik házhoz, a csattanásra fordultam meg - egyszerüen borzasztó volt
2023. márc. 30. 11:28
 2/10 Metionin ***** válasza:
98%
Anyám hisztériás rohamai gyerekkoromban, felnőttként cserbenhagyásos gázolás.
2023. márc. 30. 12:59
 3/10 Metionin ***** válasza:
96%
1. Úristen. Én már csak a letakart testet meg a vértócsát láttam egy ilyen után, mégis hetekig álmodtam vele, a 10 emeletesről ugrott le valaki...
2023. márc. 30. 13:01
 4/10 anonim ***** válasza:
94%

A legborzasztóbb az volt, hogy még élt az illetö, a mentösök még beszéltek is vele.

De nekem is jó idöbe telt, mire kiment az a hang a fejemböl, meg a látvány.

2023. márc. 30. 15:01
 5/10 anonim ***** válasza:
73%
Ez még folyamatban van: vannak körülöttem olyan "emberek", akik imádják kihasználni a helyzeteket: ami mozdítható, viszik, de leginkább kaja, amit visznek. Mániájuk a lejmolás, még akkor is, ha a hűtője fullon van.
2023. márc. 30. 19:00
 6/10 anonim ***** válasza:
91%
A testvérem öngyilkossága. Nem láttam, megnézni se akartam, de hát szépen összeomlott akkor az egész életünk. Aztán egy cserbenhagyásos gázolás tanúja voltam, ahol kutyájával ütöttek el valakit a zebrán. Ő túlélte, a kutyus felugrott, elrohant, a lábamnál esett össze és halt meg. Én voltam az utolsó ember, aki simogatta. Anyám hisztériás rohamai nekem is maradandó emlékek, televízió, tükör, jeggyűrű összetörése és saját ereinek a vagdosása, jól megtanította a testvéremet a dühkezelésre. Na szóval volt néhány.
2023. ápr. 7. 14:22
 7/10 anonim ***** válasza:
85%
Apám előttem esett össze és azonnal meghalt szívnfarktusban. Újraélesztésnél már semnire se reagált. Mai napig előttem a halott arca, a fennakadt szemei.
2023. ápr. 7. 15:46
 8/10 anonim ***** válasza:
#6 mennyire tudtad feldolgozni ezeket a dolgokat , cipeled még magaddal ?
júl. 7. 21:59
 9/10 A kérdező kommentje:

#6 Nagyon sajnálom.

Átérzem a testvéred elvesztését, mert idén tavasszal az én Nővérem is öngyilkos lett, szintén brutális módon...

júl. 7. 23:19
 10/10 anonim ***** válasza:

8-as, 9-es, a kutyáim segítettek összerakni magam újra. És úgy általában az állatok. Egy jó munkahely is jött aztán, de ilyet sokkal nehezebb találni. Sajnos már nem élnek azok a kutyusok. Idős korban mentek el. Az borzasztó volt, mikor a legkedvesebb is meghalt 16 éves korában, elkezdtem a halott rokonaimmal álmodni. Heteken, hónapokon át. Kb.20 évet zuhantam vissza az időbe. Akkor értettem meg teljes valóságában, hogy az a kutya 16 évre megmentett engem. Életem kutyája volt. Mint egy napocska. Nagy szőke feje volt, bozontos mackó meleg barna szemekkel. Hihetetlenül rövid lábak nagy tappancsokkal. Úgy nézett ki, mint egy játékkutya. Ha örült valaminek vagy fel akart vidítani, hasra vetette magát, elvigyorodott és táncolt, ritmusra topogott és lóbálta a szőrmók fejecskéjét én meg közben azt énekeltem, hogy te nem igazi vagy, te játékkutya vagy. Mindig a papucsomat őrizte. Rettentő aggodalmasan tudott nyekeregni, ha egy másik kutyám arra járt, aki amúgy ügyet se vetett a papucsomra. Amikor hazahoztam egy menhelyi kiskutyát, ő volt az egyetlen kutyám, aki örült neki. Vele aludt összebújva, nyalogatta, vigyázott rá. Ugyanígy szerette és örült annak, amikor gyermekem szúletett és később amikor cicát fogadtunk be. A többi kutyámat is szerettem, végtelenúl nagy űr maradt utánuk, az a vidám kis csapat hogy nincs többé. De amikor ez a szőke kutyám elment, akkor visszazuhantam 20 évet az időben. Azóta nem vagyok jól. Olyan kutyám nem lesz soha többé. De állatok nélkül nem bírnám ki most sem.

9-es, kívánom, hogy találd meg te is a te gyógyítódat. Életem boldogabb fele nekem akkor kezdődött.

júl. 10. 14:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!