Mi volt életetek legijesztőbb élménye?
Sokkoló, ahogy ragadnak rám interneten a férfiak. Nemcsak pozitív, de negatív értelemben is. Egy kicsit kevesebbet próbálok "hülyéskedni".
Nemcsak végtelen jókedvből áll az élet, vannak hétköznapi kötelezettségek is. Ráadásul a testi kapcsolatok VÉGEREDMÉNYEI elsősorban a nőket terhelik.
Gyerekkoromban felmásztam egy elhagyatott 20m magas katonai magaslesre, mikor az erkélyén mászkáltam a lábam alatt egy lemez ahogy ráléptem kibukott, és csak azért nem estem le mert elkaptam a korlátot, a lábamat így is elvágta.
Nagyon kevésen múlott...
Amikor albérletben laktunk a lányommal egy két és fél szintes családi házban. Az alagsori rész üresen állt, mégis minden éjjel furcsa zajokat hallottam, zörgést, motoszkálást, tárgyak koppantak a padlón (berendezés sem volt ott) halk beszédet, még lánccsörgést is. Ezektől még nem is rémültem volna meg annyira, bár elég paranormálisnak tűnt.
Egyik éjjel viszont egy elfojtott, de velőtrázó sikolyt hallottam lentről, olyan volt, mint amilyet filmekben hallani, mikor valakinek egy párnát szorítanak az arcára és úgy sikolt teljes erejéből. A lányom fél szinttel lejjebb aludt, azt hittem hogy őt próbálja valaki meggyilkolni. Soha életemben nem éreztem ilyen pánikot.
Halálfélelemben rohantam le egy késsel az alsóbb szintre, de a lányom békésen aludt. Felkeltettem és felvittem őt a felsőbb szinten lévő szobámba, és onnantól kezdve velem aludt. Ettől fogva nem hallottam többé az ijesztő hangokat. Úgy éreztem, hogy szellemek vannak az alagsorban és zavarta őket a lányom közelsége.
Amikor a tulaj kiadta az alagsori részt egy fiatal párnak, biztos voltam benne, hogy nem fognak sokáig maradni, mert az "ott lakóknak" nem fog tetszeni a jelenlétük. Pár nap ott tartózkodásuk után csőtörés történt, minden holmijuk elázott, sz@rszagú lett, térdig állt a szennyvíz az alagsori lakrészben. Elmentek, amíg a tulaj helyrehozatta a kárt. Minden ki lett cserélve, új csövek, mindenből vadiúj, majdnem egy hónapig tartott a helyrehozatal. Amikor kész lett, visszajött a fiatal pár. Pár nap múlva megint csőtörés történt, ugyanúgy mint először. Mindenük elázott ismét, pöcegödör szagot árasztott minden berendezési tárgyuk, dobhatták ki az egészet megint.
Megint elmentek, de nem jöttek vissza többet. Amikor ott laktak, visszatértek a földöntúli hangok is, szinte minden éjjel hallottam. Egyik reggel megkérdeztem a fiatalasszonyt, hogy nem hall-e fura hangokat éjszakánként. Mondta, hogy de igen, és szólt is erről a férjének, de ő azt mondta, képzelődik.
7-es: Nem sokkal a fiatal pár után mi is elköltöztünk onnan. Ez külföldön történt, azóta hazajöttünk. Egyébként bárhol voltam eddig, mindig megtaláltak az ilyen jelenségek. Itthon is előfordulnak jelenségek, főleg miután meghal valaki a környezetemben, látni nem látok semmit, de hallani annál inkább. Egyszer felhívott telefonon egy rokonunk, de nem szólt bele. Anyukám visszahívta és a férje vette fel, mondta hogy ő nem telefonált, nem is tudta a számunkat, a felesége pedig néhány hete elhunyt.
Van, mikor dobálóznak is, olyankor kicsit aggódom. A kutyám, macskáim látják is őket. Az albérletes esetet eltekintve sosem voltak agresszívek ezek a "valakik", sosem éreztem magam fenyegetve, csak akkor. Alig vártam, hogy otthagyjuk azt a helyet, úgy éreztem hogy veszélyben van az életünk.
Na, pont ezt akartam kérdezni, de látom, már van ilyen kérdés.
Nekem: amikor a nagyobb gyerek apukája minden előzetes nélkül nekem esett és fojtogatott. Azt hittem, végem. (Soha előtte nem nyúlt hozzám. Azután sem, mert szakítottam vele.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!