Magyarországon hol vannak ijesztő, gáz, veszélyes helyek, környékek?
Köszi az eddigi válaszokat!
Annak is örülnék, ha részleteznétek, hogy az adott hely miért veszélyes (hajléktlanok, drogosok, mindkettő) esetleg írnátok saját tapasztalatot ha van.
Lyukóbánya messzi veri mindet!
Aki összecsinálja magát egy két pesti jobb hírű részen itt a világból kifutna.
Jobb esetben álló helyzetben kilopnák alóla a kocsit.jobb esetben.
Én már minden nagyobb csomópontban és vasút állomáson találkoztam érdekes figurákkal.
Nyugati - megfenyegetnek h gáz pisztoly lövést kérek vagy gázsprayt, mert nem adtam cigit.
Keleti - C type a telefonomat akarta
Zugló - egy mitugrász cigizés közben oda jött kötözködni, h mit nézem őt
Örs - A reggel énekelgető csávónak elgurult a gyógyszer és amit össze kéregetett kávéspohárban lévő aprót véletlen kiborította, egy kicsit röhögtem rajta a lenti bolt előtt, ahova sorban álltunk és alám akart rugni, meg úgy mindenki alá.
Népliget - csöves, hajléktalan, bkk automatázók minden, ott amikor vettem a bérletemet, akkor a vissza járót akarták lenyúlni azzal az indokkal, hogy hátulról a srác megszólít, közben a társa elviszi a vissza járót, amíg oda nézek, pechjükre kártyával fizettem.
Népliget utca blaha- csak 3x akartak füvet eladni nekem
Astoria, egy nő majdnem kirabolt miközben ettem a gyroszom, h nem érdekel egy kis szex
Cegléd - 2x kötöttek belém, h cigi vagy aprót adjak már
Szeged - ott is csak kéregetők, de az még kulturált volt
Összegezve nem tudsz rágyújtani úgy egy forgalmas helyen, hogy ne kérjenek tőled cigit, ha szerencséd van nem reklamálnak ha nem adsz. Illetve a kéregetők minden hol megtalálnak.
+ a könyvjelző vagy naptár osztogatók, hogy kezedbe nyomnak valamit és a te felmenőidet szidják, ha elfogadod és tovább mész fizetés nélkül. Azt hittem egy szóró lapot ad a csávó a Vácin, füles bent volt és utánam jött, h haver ezért fizetnem kéne, de miért nyomja akkor a kezembe...
Köszi a legujabb válaszokat!
A naptáras, matricás figurákat el is felejtettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!