Elhagyatott helyek Magyarországon?
Figyelt kérdés
Tudtok olyan helyeket mondani Magyarországon belül, amik elhagyatottak és szabadon látogathatóak? Lehetőleg legyenek teljesen kihaltak. Minél hátborzongatóbb, annál jobb.2018. márc. 20. 21:18
1/5 anonim válasza:
Youtubeon van egy magyar videós aki ezeket a helyeket fedezi fel. Sajnos a nevét nem tudom :/
3/5 anonim válasza:
#2-es vagyok, Nem tudom az egykori Ganz-gyár most milyen állapotban van, de kb. másfél éve jártam ott és elég atom. :)
4/5 anonim válasza:
1-es Hajner Gyula szellemvárosok Magyarországon-ra gondolsz :) Amúgy a Kőbányai pincerendszer,Kőbányán a nagyvásártelep ott van egy pince rész is akol van a felső szint asszem 3 emeletes meg van a rendes pincerésze de vigyázz mert ott csövesek vannak azt hallottam elvileg van náluk kés is,Lipótmezei elmegyógy intézet,15.ker Neptun utcában van egy elhagyatott korház,a 8.ker-ben elvileg van egy szellemjárta intézet is de a nevét sajna nem tom mert én is csak hallottam róla,Szolnoki elhagyatott tüdőkorház,Budán Hűvösvölgy fele egy szellemkastély van,Újpesti szellem telep,nem tom de szerintem a Lő tér (Érden)az is jó, [link] meg ez
5/5 anonim válasza:
#4: Az újpesti szellemteleppel kapcsolatban alaposan mellélőttél. Nem azért becézik így, mert elhagyatott hely, hanem mert egy régi temető helyére épült a lakótelep, és kezdetben furcsa, megmagyarázhatatlan dolgokat tapasztaltak az ott lakók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!