Hogy találhatok elhagyatott helyeket Magyarországon?
Nagy részükre az internet segítségével leltem rá. A lakhelyemhez legközelebb esőket szoktam megnézni. De véletlenül találtam már szellemfalut bicikli kirándulás közben is. Például ha a neten a hozzám közel eső Bakonyban mutattak egy szellemfalut vagy szellemtanyákat, akkor némi googlézás után kiderült a legtöbbször titkolt neve is, majd a pontos helye és így már meg is tudtam nézni. De például a Szentkirályszabadja melletti volt szovjet laktanyát helyben érdeklődtem meg hogy merre található a településtől. Volt olyan szellemtanya is amelyikre ismerősöm hívta fel a figyelmem.
Egy rokonom is lakik olyan tanyán ami szellemtanyának minősül és az ő házát csak repülőről látják, az átlag turista vagy akár vadász nem is sejti hogy az erdőben van a háza és néhány további lakatlan ház.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!