Bp Hercegprimás utcából miért nem távolítják el a járdán ágyruhában fekvő hajléktalanokat ?
Ez a nagyvárosokban sajnos mindehol így van.
Ha annyira zavar vidd haza őket.
Gondolom nem jókedvükben lettek hajléktalanok és nem viccből laknak az utcán.
És ez így normális szerintetek, ami Budapesten megy?
Azért nem minden nagyvárosban van így, pl. Berlinben, Párizsban nem láttam ilyet, Varsóban párat, de inkább csak ültek a padon és néztek. Prágában sem volt.
Pesten élek és dolgozom, belső kerületben, elképesztő napi szinten ilyet látni:(
És nem az a megoldás, hogy "vidd haza", meg ilyenek. Bp. részéről mi a megoldás? És a kormány részéről? Ez így rendben van??
Nincs rendben ahogy az sincs rendben, hogy a hajléktalan ellátást a kormány leszarja nem foglalkozik vele, civil szervezetek végzik adományokból a hajléktalan ellátást és az önkormányzatok.
Állami segítség nincs, bár mit várunk egy olyan kormánytól ahol a milliárdossá válásuk csak a fontos.
#8:
Hát én meg Prágában láttam az utcán csehül üvöltöző hobót, attól, hogy te nem láttál, az nem azt jelenti, hogy nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!