Ha a szomszédom kibírhatatlan feljelenthetem?
Társasházi tömbről van szó. Több lakó is panaszkodik az adott szomszédra, nincs nyugtunk tőle. Beszélni nem lehet vele, de már lassan kibírni sem. Több lakóval azt fontolgatjuk, hogy feljelentjük. Tudjuk róla, hogy feketén is dolgozik munka mellett.
Ilyen esetben hol tudom feljelenteni? A Nav melyik osztályán? És foglalkozik-e ilyesmivel a Nav, vagy nem lesz semmi következménye, ellenőrzés vagy büntetés vagy bármi ilyesmi?
Navnál, ha feljelented megoldódik a problémád?
Amúgy ez elég gusztustalan húzás..
Kérjetek inkább birtokvédelmet a jegyzőtől, több lakótárs aláírásával.
Sok sikert!
Én nem értem hogy mi a konkrét gond vele??
Mitől kibírhatatlan? Kit zavar és mivel?
Az ország fele feketen dolgozik, ezzel zavar? Hogyan?
Mocskos húzás. Mit csinál amivel ennyire zavar? Veszélyeztet titeket? Félelmet kelt bennetek?
Mert akkor lehet még megérteném...
Hogy mivel zavar?
Csak, hogy párat megírjak:
Hamut szór mindenki lábtörlőjére, a lépcsőházban lévő virágokat levizeli, össze-vissza köpköd és összeszemeteli a lépcsőházat, éjszaka porszívózik rendszerint (23-02 között), amikor telefonon hívja valami rokonát ordibál, mintha velünk egy légtérben lenne, úgy hallom. Többen megpróbáltak vele normális hangnemben beszélni, de sajnos sikertelenül. Konkrétan meg lettek fenyegetve, és csak ordibál velük. Mióta többen is szóltunk neki, azóta sokkal rosszabb a helyzet.
Az egyikünket se zavarná, hogy feketén dolgozik, hanem az, hogy a viselkedésével nem lehet mit kezdeni. Csak nem jelenthetem fel csendháborításért, mert porszívózik, nemde ?????
A NAV nem fog foglalkozni a fekete munkával. Ha foglalkozna, akkor a fél ország rettegne.
A többi sem büntetendő. Szabálysertes maximum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!