Feljelenthet a kedves szomszédom egy kutyaház miatt?
5 éve ahol lakom folyton hadakozik velünk a melletünk lakó 80 éves házaspár. Bármit csinálunk mindig leskelődik vagy rendőrrel fenyeget minket.
Ha vendégek jönnek hozzánk folyton figyel és a kerítés mellett álldogál hogy hallgatózzon. Múltkor ránk szólt hogy ne grillezünk mert büdös van, nem tetszik neki ha kint van a medence és a gyerekek lubickolnak benne. Volt mikor este 7óra fele ugatott a kutyánk mert biciklisek mentek az utcába, akkor kijött zseblámpával és a kapunkon keresztül kiabált a kutyával.
A gond az hogy szűk az utca egymás hegyén-hátán laknak az emberek.
Valamiért picit hangosabb voltam és a bácsika rám szólt hogy a kiabálásom miatt nem lát jól a felesége.
Na most újítjuk a nyári konyhát, a kutyaház a konyha mellett volt de most áttettük a kerítés mellé ahol pont az idősek laknak. Reggel szólt hogyha nem rakom el onnan azt a házat mostmár komolyan feljelent!
Semmi köze hogy az udvaromban mit hova pakolok. Mit tegyek?
Nagyon vigyázok rá, de tényleg nem lehetne tenni valamit? Próbáltunk beszélni velük de semmi nem használ csak a kötekedés megy mindenért. Mi még soha nem szóltunk semmiért se.
Tavaly láttam fent az interneten hogy el akarják adni a házukat, örültem neki. Mondtam is végre elmennek, de senki nem akarja meg venni mert az udvar nagyrésze csak veteményesből áll és úgy adnák el hogy a veteményes az időspáré maradna. Senkinek nem kell így
"a kiabálásom miatt nem lát jól a felesége" --> ebben valaki lát értelmet? Mert én nem. 😂
Hagyd a fenébe, szenilis vén barom már azt sem tudja mit beszél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!